facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STAKE5.be

Info

STAKE5.be’s focus ligt 100% op het verhuren van divers technologisch materiaal (het leeuwendeel betreft videomateriaal).

Geschiedenis

STAKE5.be’s focus ligt 100% op het verhuren van divers technologisch materiaal (het leeuwendeel betreft videomateriaal).
Ons verhuurassortiment bestaat in grote lijnen uit volgende zaken:
• 80% bestaat uit videomateriaal voor kosteneffectieve (live) videoproducties: (PTZ) camera’s en toebehoren, het materiaal benodigd om een beeldvoering te doen (lower end) en beeldweergavemateriaal zoals flatscreens, videowalls en projectiemateriaal (alles met de nodige montage accessoires).
• Camera-materiaal voor ENG/Cinema shootings: dit betreft niet het meest uitgebreide aanbod , toch blijkt dit uitgepuurde assortiment dat we hebben z’n weg te vinden naar vele huurders
• Audio-materiaal voor live stemversterking: hieromtrent beschikken wij over de laatste generatie QSC-speakers, alsook hebben wij ruime beschikbaarheid in Sennheiser Speechline materiaal. Om de omgeving van spreker een extra cachet te geven verhuren we een aantal Uplighters.
• Inzake zuiver IT-materiaal verhuren wij Tablets (vnl. iPads verschillende versies) en laptops
• Naast dit alles hebben verhuren wij nog een aantal specifieke zaken, zoals: stemsystemen, rondleidings/tolksystemen (live) , audioguides (playack audio), fotoprinters (voor instant fotoprinting), PhotoSentinels (voor lange termijn en bouwwerf interval recordings)

Adres: Krijgsbaan 247 Unit B1, 9140 Temse
Telefoonnummer: 003237716570
Stad: Temse
Route: Krijgsbaan 247 Unit B1
Postcode: 9140


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Verhuur ' Projectiemateriaal, Camera huren België, Camera materiaal huren, Camera huren Leuven, Camera huren Antwerpen, Videocamera huren, Professionele camera huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ELA Container Belgium BVBA ELA Container Belgium BVBA 4 km Ik heb er geen ervaring mee maar vind het een fantastise oplossing even tueel als wo...
Recensies
Het projectiescherm is heel makkelijk op te stellen. Op die manier hebben we toch heel erg kunnen genieten van het digitale Tomorrowland weekend! Goede en duidelijke informatie vanwege Stake5 en alles lag mooi klaar bij ophalen !
Goede ervaring met het ontlenen van materiaal: degelijk, nodige uitleg, materiaal was in orde
Super service, super materiaal, super samenwerking, super prijzen, super vriendelijk.... Enfin, SUPER
De vzw Begijnhof Buurtcomité Sint-Truiden heeft wegens coronamaatregelen de tentoonstelling "Agnesbegijnhofkerk door andere ogen" met speciale audioguido voor blinde en slechtziende bezoekers moeten afgelasten. Wij danken STAKE5 voor het niet aanrekenen van een annulatievergoeding. Dat verdient een mooie pluim!
Uitstekende service en ervaring!
Goed onderhouden materiaal. Flexibele en vriendelijke bediening en een handig locker systeem voor buiten de standaard kantooruren. Zeer tevreden.
Het was een aangename samenwerking met Stake5 dankzij de professionele, grondige en vriendelijke service. De heldere communicatie zowel op de website als persoonlijk maakte mijn eerste huursamenwerking vlot en zorgeloos.
Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van de diensten van Stake5. Wat een ongelofelijke service en professionalisme. Als ik meer dan 5 sterren kon geven, had ik dit gedaan. Topbedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid