facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stages pédagogiques et ludiques - Genappe

Info

Offrez à votre enfant un stage d'ateliers pédagogiques et ludiques pour renforcer ses apprentissages scolaires, mais aussi de musique et chant, relaxation, bricolage et plus encore...



"Une ferme pédagogique c'est une exploitation agricole grandeur nature. Nous pratiquons principalement l'élevage et la culture.Les enfants découvrent l'importance de ce monde de la "terre" et s'initient à la transformation de produits naturels du grain de blé au pain, du lait au beurre, de la betterave au sucre, du maïs au pop corn, préparation de crème glacée, de biscuits, etc.... La participation de l'enfant est permanente. Ils nourrissent les animaux, exécutent et assistent aux diverses tâches quotidiennes de l'exploitation en compagnie d'animateurs spécialisés. Un accent tout particulier est mis sur la notion de l'"Environnement". Ce retour aux sources de la Vie apporte équilibre, connaissance et patience."
Adres:
Telefoonnummer: +32494936180
Stad: Vieux-Genappe



op zoek naar gerelateerd: Ferme de Bousval, Ferme du Planois
Recensies
Vandaag vierde Kéziah haar 4e verjaardag in stijl op de boerderij. Dank aan de instructeur die geweldig was. Geduldig en met een geweldige pedagogie waarvan ik zeker weet dat de kinderen het erg leuk vonden. Vlekkeloos schoon en een leuke tractorrit. Ik raad ten zeerste aan. Nogmaals bedankt aan het hele boerderijteam
Leuke plek om te bezoeken op een gratis bezoek met uw kinderen of een groep kinderen . De kinderen zijn veilig en we ontdekken de belangrijke dieren: koe, varken, kip, eenden, konijn. Een goed uur op ontdekking met de tractorrit om de verschillende culturen te ontdekken.
Heel leuk verjaardagsfeest op de boerderij maar met activiteiten ook in de omliggende korenvelden. Trekkerrit voor de finale. We werden vooral verwend door het weer, dat bederft niets.
Alleen goed .... Echt geweldig, zelfs voor oudere kinderen. We hadden gemengd 8 tot 12 jaar oud en topissime. Heel aardig personeel, die de kinderen heel goed begeleidt, die ook alles heel goed uitlegt wat er te weten valt. Dé broodactiviteit om te doen! De bovenste schapenweide, bedankt! Ze zijn niet dicht bij 10min... Erg zen... Geen stress.
Zeer aangenaam en interessant bezoek met mijn kleinzoon en zijn moeder. Ontdek alle boerderijdieren: koeien, kalveren, schapen, lammeren, geiten, kippen, ganzen, biggen, konijnen. De meerderheid kan worden geaaid en zelfs geknuffeld. We kwamen ook nog een pony en wat goudvissen tegen. Het welkom door onze gastheer moet worden benadrukt. Kortom, een goed uurtje puur geluk.
Team van begeleiders aan de top en gediversifieerde activiteiten en op het niveau van de kinderen Welzijn en vriendelijkheid voor alle deelnemers. Ik raad deze trainingsplek ten zeerste aan voor uw kinderen van 3 tot 12 jaar oud.
Het is geweldig! We hebben daar in 2018 de 4e verjaardag van onze zoon gevierd. . . meerdere keren met de familie bezocht en onze oudste houdt van hun cursussen! Ik raad het echt aan, ze zijn geweldig!
Enorm ! Zowel voor stages als voor verjaardagen. Mijn kinderen voelen zich daar geweldig. De begeleiders zijn vriendelijk en attent. De plaatsen zijn mooi en echt goed onderhouden. Contact met dieren is buitengewoon. Een plek om te respecteren en aan te bevelen.
Educatieve boerderij. Ideaal voor verjaardagen en dergelijke. Diverse workshops georganiseerd voor kinderen.
Heel leuk bezoek met onze zoon van 1,5 jaar. We waardeerden het feit dat we ons vrij konden bewegen om de dieren te zien en er zoveel tijd aan konden besteden als we wilden. Onze zoon hield van alle koeien, groot en klein. Als volwassenen hebben we er ook van genoten, want zelden zijn er gelegenheden dat je een echte boerderij kunt bezoeken. Adviseren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid