facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Staf Vrelust

Staf Vrelust

Info

Staf Vrelust is reeds meer dan 80 jaar de gevestigde waarde in Schilde voor TV, hifi en elektro.

Adres: Turnhoutsebaan 158 - 162, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 03/383 00 48
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 158 - 162
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Staf Verelst, WAJ28025FG, Selexion, Hifi Schilde, Elektro winkel Tessenderlo, Selexion winkels, Elektrowinkel, Elektro Wijnegem
Recensies
De technieker van Staf Vrelust kwam langs voor de opmetingen te nemen voor het plaatsen van een dampkap. De installatie zou complex zijn, maar hij liet weten dat hij dit kon. Via mail kregen we nadien te horen dat de installatie nooit kon plaatsvinden wegens drukte.
Selexion lid met uitgebreid kwalitatief aanbod. TELENET verdeler met bijzonder goede en vriendelijke bediening. Technische Dienst die de klanten persoonlijk bijstaat , helpt en raad geeft ! Prima parkeermogelijkheid. Top zaak.
Wat een ongelofelijke boertige persoon aan de telefoon bij melding van een defect toestel. Wat een miserabele ‘dienst’verlening. Beschamend. Echt beschamend.
Super bediening en uitleg. Prijs kwaliteit.
@telenetcenter, bedankt voor weer de superservice Altijd paraat zelf telefonisch, en indien er een probleem is, ze zoeken altijd mee naar een goede oplossing! Top team met top service!
Prima service. Goede voorwaarden.
Zijn zeer goed verder geholpen in het Telenet center. Zeer klantvriendelijk en goede uitleg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid