facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsbrouwerij 't Koelschip Oostende

Stadsbrouwerij 't Koelschip Oostende

Info

OPEN DOORS
25/26/27 augustus 2017
#northseabrewery
Citybrewery 't Koelschip Ostend

Geschiedenis

't Koelschip is de kleinste stadsbrouwerij van 't land. Wij zijn gespecialiseerd in produktontwikkeling, workshops & teambuildings!

Volg ons ook op Instagram en Twitter:
https://www.instagram.com/stadsbrouwerij_oostende/
https://twitter.com/BreweryOstend



"Koelschip is een brouwerij, bierwinkel en een kaasbar in één en dat in het hart van Oostende!"
Adres: Van Iseghemlaan 101, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0494 24 62 57
Stad: Oostende
Route: Van Iseghemlaan 101
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Bierproeverij Oostende, Oostendse bieren, Koelschip bier kopen, Blonde Kuif, stadsbrouwerij oostende 't koelschip, Krevet bier, Oostende Bonsoir bier, koelschip – mystery of beer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harlekijn Harlekijn 2 meter Heel slecht. Ten 1ste ze vragen veel te veel geld ten 2de ze gebruiken overal het g...
Harlekijn Harlekijn 11 meter Heel slecht. Ten 1ste ze vragen veel te veel geld ten 2de ze gebruiken overal het g...
Westvelteren 12 Westvelteren 12 451 meter Een lekker fris bier ervaring in het hartje van Oostende.
Recensies
We kochten 8 biertjes in deze zaak. De mevrouw gebruikte per 4 flesjes een papieren zak. Deze scheurde op nog geen 20 meter van hun zaak en er waren dus enkele flesjes stuk. Wel erg jammer dat ze geen andere in de plaats hebben gegeven. Ontevreden klanten nu.
Ik voel me heel onrechtvaardig behandeld. Ze steken zelf 4 flesjes bier in hun papieren zak, de zak scheurt 10 meter verder en ze vervangen helemaal niets, meneer is nog extreem onbeleefd op de koop toe en beledigt me. Voel me echt oneerlijk behandeld. Hoop echt dat meneer wat klantvriendelijkheid leert, want iemand zo uitschelden is er echt over. Was het dan toch een slechte dag?
Ben je in Oostende ga dan zeker eens langs bij het koelschip. Een kleine brouwerij waar de brouwster Sandy heerlijke biertjes brouwt . Zeker een bezoekje waard !
De stadsbrouwerij van Oostende waar je de lekkerste in huis gebrouwen bieren kan vinden. Zeker een bezoekje waard!!!
Tof lokaal initiatief met enkele opmerkelijke bieren gebrouwen ter plaatse met een minimale footprint..gezondheid !
SANDY de stadsbrouwster is top heeft goeie uitleg over het brouwen en haar bieren zijn zeer lekker
Ive en Sandy zijn echte bevlogen vakmensen, met liefde voor hun métier!
Alweer een troef van Oostende ontdekt: Brewery Koelschip, Sandy en Ive de bezielers ! Ambachtelijk gebrouwen biertjes, hoppig en beetje bitter. Mijn favo pure smaken. Sandy en Ive informeren je met veel kennis, energie, een lach en een zwans. Prachtkoppel, dito mensen. We’ll be back !
Leuke verzameling bieren. De gekende brouwsels maar ook toffe ontdekkingen. Zoals de blauwe Westmalle van 4,5%, om tegen middag al niet, ja, je weet wel... Maar de bieren van het huis zijn pas echt de moeite. Een IPA die stevig aan de ribben plakt, een saison om de dorst te lessen of een fris biertje met seasalt, echt?. Die laatste vraagt om vers gebakken viske. Als ik weer in Oostende ben, sla ik mijn voorraadje in, zeker weten... Tot dan!
Leuk en speciaal plekje in Oostende. De stadsbrouwerij. Sandy & Ive zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam, netjes op tijd met hun bestellingen, pakketjes. Je krijgt er een duidelijke uitleg bij, hoe je bepaalde biertjes moet koelen, serveren en vooral hoe je er het beste van kan genieten. Lekkere, unieke biertjes, bij een bezoekje aan Oostende: spring er zeker eens binnen, of geniet van een home made biertje op hun terras met uitzicht op de knappe bierinstallatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid