facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stade du Pairay RFC Seraing

Adres: rue de la Boverie 253-255, 4100 Seraing
Telefoonnummer: +3243380727
Stad: Seraing
Route: rue de la Boverie 253-255
Postcode: 4100



op zoek naar gerelateerd: RFC SERAING tickets, RFC Seraing U21
Recensies
Klein gezellig stadionnetje. Even zoeken naar de ingang. Voor hoogste divisie in België wel wat aan de kleine kant.
Is ni overdekt stadion veu bezoekers .zijn der gaan winnen mee kv mechelen 0.2 .lekker bier wel.gr.jomme.jeroen van edom.en grote hamburgers ook denk.
Klein gezellig stadion om daar als bezoekers te mogen komen. Afgelopen weekend heeft mijn ploeg daar gewonnen!
Bijwonen van de wedstrijd Seraing- FC Brugge uitslag 0-5
Geweldig om dit stadion te zien, dat nog een bepaalde charme van vroeger bezit. Een stadion, dat gelukkig nog geen plaats heeft hoeven te maken voor een arena lees kantoorcomplex, maar waar het echt nog om voetbal draait. I love it!!
Het is half twee ’s middags als ik de St. Annastraat uitrijd en rechtsaf sla. Het stoplicht aan het einde van de straat springt net op rood. Ik wacht. De zon schijnt in mijn gezicht. Ik koester me in de warmte, knijp mijn ogen half dicht. Door het opengedraaide raam tuimelen de geluiden van de stad de auto in. Mijn handen aan het stuur tikken losjes met de radio mee. Katie Melua. You’re such a shy boy… just try, boy, you could be my boy. Mijn vingers dansen. Ik trek een velletje los, steek mijn vinger in mijn mond, zuig even. Mijn elleboog rust in het portier. Een zonnestraal vangt het licht in mijn ring, glijdt langs de maanstenen, streelt het zilver, zachtjes. Mijn handen bewegen, vertellen, herinneren zich de stof op de markt, het rotan van de stoelen op het terras, de aanraking bij het afrekenen – een leuke jongen, zijn ogen, zijn stem, altijd druk op marktdag, zeker met dit weer en voetbal. Een aanraking die andere oproept, tevoorschijn tovert, vluchtig, niets betekenend misschien maar toch, een hand, een gezicht, een huid, een warmte. Schuchter maar vrolijk flirten mijn handen zich door de dag.
Min 000000000000 schandalig tegenover rolstoel gebruikers 1A onwaardig erg dat ik nog een ster MOET aanvinken
Slecht station anti vrouw vriendelijk
Afgeleefd stadion, slechte grasmat. 1 ste klasse onwaardig.
Versleten toiletten en onooverdekte staanplaatsen voor de bezoekers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid