facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STA-dius

STA-dius

Info

lifecoach -creatief therapeut , een warm persoonlijkheid en veel empathie. Voeg daar heel veel passie voor het werken met mensen aan toe ...en weg zijn we :)

Adres: speurtstraat 91, 9340 Oordegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476 53 1936
Stad: Oordegem
Route: speurtstraat 91
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00

Recensies
Carine is voor mij een 'no-nonsense woman' die haar talenten als coach en creatief therapeut op een authentieke manier inzet om samen naar mogelijke oplossingen te zoeken. Carine bezit de gave om heel geduldig met jonge kinderen, jongeren én volwassenen om te gaan. Ze zal steeds zonder oordeel met jou een passende weg opgaan.
Bij Carine STA-dius kun je niet alleen terecht voor een warm gesprek of coaching op maat. Nee, STA gaat verder dan dat. Bij Carine, de krachtige vrouw achter STA-dius, kun je echt terecht. En daarmee bedoel ik ECHT. Een warm hart, betrokkenheid en de kracht die Carine uitstraalt zorgen voor dat gevoel van echt- en oprechtheid tijdens de sessies. Niet gewoon één van de velen aan de lopende band, maar eens echt onder de vleugels genomen worden. En dat tot je zelf weer kunt vliegen. Toen ikzelf ook niet meer wist welke vleugel eerst uit te strekken, kwam ik op een bepaald moment ook onder de vleugels van Carine terecht. Dat op het moment waarop ik het gevoel had dat niemand anders dit voor me wou, of kon doen en dat deed deugd. Deugd omdat je niet alleen de moeite waard bent omdat je klant bent, maar één van haar kuikens die ze graag ziet. Doorheen de krachtige sessies die ik met Carine heb mogen beleven, heb ik niet alleen mezelf gevonden, maar ook een goede vriendin. Iemand waarvan ik weet dat ik steeds bij haar terecht kan en waarbij ik steeds mezelf kan zijn. Ben je dus op zoek naar een goede coach, therapeut EN vertrouwenspersoon? Dan ben je bij STA-dius aan het juiste adres :
Carine is een heel bekwame coach en vertrouwenspersoon die luistert naar wat je écht zegt en heel goed tussen de regels kan lezen. Haar warme persoonlijkheid, advies en coaching zal je zeker in de goede richting helpen om je weg terug te vinden xx
Een vrouw met het hart op de juiste plaats. Jaren was ik maar een schim van mezelf omdat ik er met niemand kon over praten. Uiteindelijk toch de stap gezet om met iemand te gaan praten en zij heeft mij er door gesleurd. Ze is gewoonweg fantastisch!
Golden stars for a Golden Lady Carine is een wijze vrouw met een groot hart
Een dame met een zachte, innovatieve, menselijke persoonlijkheid waar men zichzelf MAG zijn, zonder oordeel en beroepsfierheid.
Is altijd opluchtend en opbouwend te praten met een persoon die je door en door kan vertrouwen En altijd klaar staat op alle mogelijke momenten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid