facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor St James

Adres: Koning Ridderdijk 31 , Westende 8434, BE
Stad: Westende
Route: Koning Ridderdijk 31
Postcode: 8434


Openingstijden

Zaterdag: 12:00-14:30
Zaterdag: 18:00-21:00
Zondag: 12:00-14:30
Zondag: 18:00-21:00

Recensies
Absoluut heel goed! Waarschijnlijk het mooiste terras van Westende. Uitzicht van oostende tot nieuwpoort. Heerlijke gerechten. 5 sterren waard!
Uitstekende zaak voor wie graag eens afgeblaft wordt ! Kan niet oordelen over de kwaliteit van het eten want we zijn onmiddellijk vertrokken, maar die zal van sterrenkwaliteit moeten zijn om de bediening te kunnen compenseren. Proficiat Westende met jullie eerste "Karen's Diner" !
Onvriendelijke bediening. Kindonvriendelijk. Absoluut een tegenvaller. Zeer zonnig weer, we vragen of een parasol mogelijk is. We hebben namelijk 2 jonge kindjes mee. Lukt niet. Maar van zodra we weg zijn, worden er onmiddellijk 2 parasols geplaatst aan onze tafel... Zo overtuigen ze nieuwe klanten om toch plaats te nemen. Normaal schrijf ik nooit een recensie maar deze ervaring wens ik niemand toe.
Zeer onvriendelijke bediening. Frietjes voor 5 personen komt in 1 kom en is een portie voor amper 3 personen en bijvragen is bij betalen. Na eten en betalen wil een collega een dessert betalen ging niet . Tafel was al afgerekend. Echt zeer onvriendelijke.
'Geen reservering' staat er buiten op een bord. Er zijn nog enkele tafeltjes vrij, willen we gaan zitten en worden we meteen weggejaagd door de bediening op een zeer onvriendelijk en onbeschofte manier. We vragen waarom, krijgen we als reactie "ik heb u geen verantwoording af te leggen, de keuken kan niet volgen." Duidelijk een zaak waar ze niet klantgericht en klantvriendelijkheid zijn en liever lege tafels zien dan klanten.
Sta in het groot op geen reservatie. Als je met 3 kinderen en 2 volwassenen wilt buiten zitten wimpelen ze u af, wegens geen plaats, terwijl het terras bijna leeg is! De uitbater is zoals hieronder meermaals vermeld de sector niet waard en uiterst onbeschoft. De verkoopscijfers tellen hier, niet de mensen!
Zeer onvriendelijke uitbater! Tafeltje voor twee stond leeg, buiten stond "geen reservatie" en geen onthaal. Na het neerzitten komt de uitbater vragen of wij ons zomaar hebben neergezet, "dat kan niet, deze tafel is bezet". Op de vraag of hij nog een tafel voor 2 had keerde de man zich om en bediende de andere tafel.
Wilt precies liever een tafel van 4 of van 6 volzetten. Met 5 waren we niet welkom of "enkel binnen". Zeer onbeschofte vent, vermijden!
Onvriendelijke uitbater Vispannetje g'eten was droog zonder saus echt niet smakelijk gezegt tegen uitbater geen sorry of reactie gekregen alleen vies gezicht ik kom er zeker niet terug
Eihoofd uitbater is heel erg onbeleefd, het eten was heel triestig geserveerd en koud. Geen aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid