facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor St- Anna Zwembad Maldegem

Adres: Gidsenlaan, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050 71 19 30
Stad: Maldegem
Route: Gidsenlaan
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Zwembad maldegem sluiten, Zwemles Maldegem, Cafetaria zwembad Maldegem, Zwembad Eeklo openingsuren, Start to Crawl Maldegem, Zwembaden Maldegem, Discozwemmen Maldegem, Aquagym Maldegem
Recensies
Proper en vrij modern zwembad. Je kan aan een elektronische terminal je ticket kopen met de kaart. Daarna scan je je kaartje om door een poortje te kunnen. Via de webshop kan je ook een e-ticket kopen en direct scannen aan de poortjes. De kleerkastjes werken met stukken van 2,00 EUR. Er is een 25-meter bad en een kinderbad.
Lekkere pannekoeken Vriendelijke bediening Goed om te vertoeven
Kouw water voor de rest super
Onthaal altijd gesloten.. Medewerkers zijn respectloos
Wanneer gaan ze nog eens overeen komen en gaat die cafetaria van zwembad nog eens open?? Ondertussen al 3 maand gesloten. Triestige Maldegemse politiek.
Het water is zeker voldoende warm. Wel jammer dat de kassa wegens besparingen zo zelden open is, maar anders zat het personeel vaak met de vingers te draaien. Er worden speciale revalidatiesessies aangeboden op donderdag.
2 afzonderlijke baden: 1 om baantjes te trekken, de andere voor de kinderen. Het grotere zwembad 25m is redelijk smal waardoor het steeds druk is. De banen zijn bijna nooit afgescheiden met vlotters, waardoor het zwemmen soms erg chaotisch kan zijn. Betalen met de kaart is onmogelijk.
Proper zwembad. Groot bad van 25 m en klein bad met glijbaantje. Sommige momenten zijn er waterspeeltuigen alsook een slingerkoord. Enkel een duikplank ontbreekt. Maar daarvoor is het groot bad waarschijnlijk niet diep genoeg.
Fijn zwemmen alleen te koud water
Leuk.gemeentelijk zwembad met toezicht. In.weelend andere vakanties. Ligt er soms extra speelgerief. Standaard banden en planken en touw aanwezig om te spelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid