facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SR Ramen-Deuren-Rolluiken

SR Ramen-Deuren-Rolluiken

Info

Wij geloven in uw dromen, van nieuwbouw tot renovatie. En we helpen u persoonlijk met de realisatie. Opmeting en plaatsing voeren wij zelf uit. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

Geschiedenis

De ‘SR’ in SR Ramen & Deuren is Stefan Roux. Met liefde voor het vak plaatst hij al dertig jaar ramen, deuren en rolluiken. Nu hij zijn eigen zaak heeft, bundelt hij al zijn kennis en drang naar kwaliteit in een aanstekelijk verhaal. Eentje zonder pretentie en hol klinkende slogans. Zonder gehaaide verkopers, loze beloftes en ondermaatse kwaliteit.

Integendeel, Stefan en de rest van zijn team zijn fier op hun stiel en willen de allerbeste kwaliteit en persoonlijke service verlenen op maat van de klant.

SR Ramen & Deuren is een warm en hecht familiebedrijf. Naast Stefan loop je dan ook zijn zoon Sam en vrouwlief Anouk tegen het lijf.

Adres: Herestraat 66, 3721 Kortessem
Telefoonnummer: 011 32 58 14
Stad: Kortessem
Route: Herestraat 66
Postcode: 3721


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 15:00
Dinsdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Ramen en deuren Hasselt, Ramen Tongeren, Schüco ramen kleuren, Schüco PVC profielen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pleisterwerken APB Pleisterwerken APB 3 km Goede verkoper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid