facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Square Chêne -Tampon, asbl, Jardin pédagogique.

Square Chêne -Tampon, asbl, Jardin pédagogique.

Info

Via des stages et des événements, nous sommes une asbl spécialisée dans la promotion d’une pratique du jardinage et du petit élevage respectueuse de l’environnement, de la biodiversité, de la culture et des acteurs économiques locaux.

Adres: 32 chaussée brunehault, 7060 Horrues, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0495225208
Stad: Horrues
Route: 32 chaussée brunehault
Postcode: 7060



op zoek naar gerelateerd: Système éducatif, Système éducatif Wallonie, Valeurs du système éducatif belge, Ecole maternelle Hainaut, École maternelle Namur, Liste école Bruxelles, Ecole catholique Charleroi, Ecole du Village Gilly
Recensies
Een interessante tuin waar het goed wandelen is. Met familie of vrienden is het rustig, de sfeer is bevorderlijk voor ontspanning. We hebben daar ook het een en ander geleerd dankzij de didactische panelen.
Een "eigenzinnige" plaats. Een tuin als geen ander. De ontmoetingsplaats voor insecten en verzamelaars. Hebben. Het is een heerlijke meli melo van planten.... en soms ongewenst. Ik hield van ! Ik kom 1 jaar later terug en alles is nog steeds zo mooi. De ecologische benadering in de goede en nobele zin van het woord is FANTASTISCH. Bloemen, struiken, bomen, groenten, parfums, fauna. Ga daarheen met uw kinderen, verlies uzelf in deze kleine thematische tuinen die een grote tuin vormen. Het is een moment van volheid en contemplatie dat op je wacht. Simpel geluk eigenlijk zoals "Een bezoekende hommel in magnifieke vingerhoedskruid en klaprozen!". Hier gaan we ! Aurélien en Michel zullen u altijd met plezier ontvangen.
Mooie dynamische tuin. We hebben veel geleerd en de kinderen vonden het heerlijk om door deze mini-doolhoftuin te wandelen.
Prachtige tuin, zeer inspirerend, aangelegd door liefhebbers. Bezoek de omweg waard. We zullen terugkomen ;-
Charmante plek. Buitengewone tuin, vol poëzie en creativiteit. Om absoluut te bezoeken.
Een tuin gecreëerd op basis van natuurlijke landbouwmethoden en levendige kleine dieren wachten op je.
Zeer interessante tuin, kom uw ideeën en advies uitwisselen en ontdek het concept!!!!
Geweldige plek om weer in contact te komen met de natuur. Alleen of met het gezin
Zeker bezoeken! Veel advies over permacultuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid