facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SQUADT

SQUADT

Info

SQUADT is 'on top of physical health'! #torecover #toimprove #toprevent

Geschiedenis

De praktijk is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels. Onze werkmethode is gebaseerd op twee stevige pijlers, zijnde enerzijds een adequate manuele therapie, en anderzijds een heel individueel gerichte actieve revalidatie. We proberen de patiënten zo vroeg mogelijk actief te laten revalideren, door bvb aquarevalidatie in te schakelen in het programma. Door middel van functionele training gaan we elk individu progressief en heel doelgericht optrainen. Na eventueel nog enkele sportspecifieke veldrevalidaties, kan een volledig gerevalideerd sporter opnieuw zijn sport gaan uitoefenen, en dit meteen aan een maximale intensiteit.



"SQUADT is 'on top of physical health'!Wij zijn een team van sportkinesitherapeuten en physical coaches die jou van die vervelende blessure kunnen afhelpen. We coachen je daarnaast ook om op een hoger niveau te geraken en jouw doelen te bereiken!Wij zijn gespecialiseerd in het revalideren van sportblessures en orthopedische problemen. Met andere woorden: het revalideren van spierscheuren, revalidatie na knie/heup/enkel/rug/nek/schouder/... - operaties, voorste/achterste kruisband-scheuren in de knie, enkeldistorsies, schouderluxaties, maar ook met rug- en nekpijn kan je bij ons terecht."
Adres: Windhoek 13, 8790 Waregem
Telefoonnummer: 056 444 641
Stad: Waregem
Route: Windhoek 13
Postcode: 8790


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 19:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Squadt crew, Laura SQUADT, Squadt afspraak maken, Windhoek Waregem, Revalidatie Waregem, Sport kine Gent, Inspanningstest Waregem, Osteopaat Waregem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Comfortlift Comfortlift 4 km Comfortlift biedt oplossingen om langer van uw thuis te genieten. Vraag vrijblijvend ...
Ceka-Preciline Dental Attachments Ceka-Preciline Dental Attachments 4 km For nearly 50 years, CEKA/PRECI-LINE has been synonymous with reliability in precisio...
Recensies
Sinds september me laten begeleiden bij Squadt Waregem omwille van kniepijn tijdens het lopen/sporten. De kniepijn is ondertussen weg en blijft weg, dankzij de perfecte aanpak op maat! Ik blijf verder onder begeleiding van Lowie Vanhaesebrouck trainen. Mijn loopprestaties gaan daardoor sneller vooruit. Sporten is leuk met deze begeleiding, kiné en motiverende woorden. Bedankt Lowie!
In 2012 last beginnen krijgen aan de rug na recreatief lopen zonder begeleiding. Was wat zoekend naar een goeie kiné. De praktijk Callewaert en Wemel sprak me meteen aan gezien niet enkel manuele therapie op de voorgrond stond maar er ook op actieve manier werd gewerkt aan opbouw spieren en stabiliteit. Eind januari 2021 terug last aan de rug na intensieve verbouwingen. Zoekend naar de praktijk Callewaert en Wemel die intussen geëvolueerd is naar SQUADT. Nog steeds een hoogstaande begeleiding op gebied van stabiliteit, het zoeken naar bewegingen op maat, strevend naar de beste beweeglijkheid van je lichaam. Het feit dat er in tandem wordt gewerkt geeft een extra gevoel van vertrouwen. De scan van mijn rug werd uitvoerig besproken, er werden tips aangehaald, oefeningen werden uitgetekend zodat ik ze thuis kon uitvoeren. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een app waarbij de bewegingen worden gefilmd en thuis kunnen herbekeken worden. Oefenen in de sportzaal is leerrijk, je ziet welke bewegingen worden gecorrigeerd, het zijn allemaal nuttige weetjes die je kan meenemen om zelf attenter te worden op de uitvoering van je bewegingen. Een top praktijk, een gevoel dat je ertoe doet of je nu topsporter bent of niet.
Vriendelijke medewerkers die weten wat ze doen. Ik ben zeer blij van hoe mijn revalidatie verloopt door de hulp van de kiné's.
Top team en top faciliteiten. Heel goede begeleiding en oog voor de kleine details. Steeds fijn om te gaan . Bedankt Louis voor je gedrevenheid. Ook Jonas en Manu bedankt.
Bij mijn revalidatie van een afgescheurde achillespees werd ik zeer goed begeleid. De praktijk heeft de nodige, goede infrastructuur om veel verschillende oefeningen te kunnen doen. De verschillende kinesisten zorgen er voor dat de oefeningen aangepast zijn aan jouw behoeften/sport. Daarnaast krijg je ook een persoonlijke aanpak zodat je "met plezier" je oefeningen wilt doen. Zeker aan te raden!
Ik ben aan het revalideren van een knieblessure kruisbanden bij Callewaert-Wemel en ben zeer tevreden van deze praktijk. Hier word je revalidatie aangepast aan jouw sport. Ze hebben een goede infrastructuur met veel toestellen. Ook de kinesisten zijn heel behulpzaam en kennen alles van hun vak!
Ik ga reeds meer dan 10 jaar na de Aqua sessies bij squadt.de laatste tijd geeft dit een grote meerwaarde aan de kwaliteit van mijn fysieke paraatheid.ik wil hen dan ook bedanken en vooral tilde die volgend mij een zeer goede feeling heeft met haar patiënten.grtks.eddy.
Mooi complex voor de sportman/sportvrouw die op korte termijn wéér aan de top wil zijn, super kinisisten voor topsport mensen om zich wéér competitief te kunnen meten.
Heel erg tevreden! Goeie begeleiding door K. V.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid