facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SQC Vanholst

SQC Vanholst

Info

Onderhoud, herstellingen en verkoop van voertuigen

Geschiedenis

Garage Vanholst BVBA is meer dan het gewone onderhoud. Door de samenwerking met Bosch werkt hier hoog opgeleid personeel en investeren we constant in nieuwe software voor diagnose aan uw wagen. Bij ons kan u terecht voor elk mechanisch of elektrisch defect aan uw wagen.



"Garage Vanholst, dat is steeds een kwalitatief auto onderhoud aan een voordelige prijs.Er werken enkel gecertificeerde vakmannen aan uw wagen.U kan bij ons terecht voor een onderhoud, herstelling of carrosseriewerk.Uw factuur is gemiddeld 20% goedkoper dan bij de dealer.En dit voor dezelfde kwaliteit.Interessant toch?Wij werken volgens de richtlijnen van de constructeur en gebruiken onderdelen van originele kwaliteit.Daarom behoudt u ook bij ons de fabrieksgarantie op uw wagen.Bij ons kan u ook altijd terecht voor zowel een 2de hands als een nieuwe wagen.Er is keuze uit meer dan 700 stockwagens!!!Zelfs een wagen zoeken op maat van de klant is een service die wij met succes aanbieden."
Adres: Onze-Lieve-Vrouwstraat 188, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 011761510
Stad: Alken
Route: Onze-Lieve-Vrouwstraat 188
Postcode: 3570


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Quality garage
Recensies
Goed en correct geholpen, nooit problemen gehad. Duidelijke communicatie via telefoon en berichten. Geen klachten van mij
Zeer vriendelijk onthaald , alles goed uitgelegd en ben er goed geholpen
zeer tevreden. net groot onderhoud laten doen..
Top garage super service! Uitzonderlijk probleem opgetreden op zaterdag. Diezelfde dag is Mr. Vanholst mijn auto komen ophalen en een splinternieuwe vervangwagen aan de deur geleverd! Top garage ! Goede service en top na service! Aanrader om je auto laten te maken!
Altijd een goede analyse en een perfecte service. Zeer aan te raden!
Top service door top mecanicien . Voert kwalitatief super herstellingen uit en dat ook nog voor een eerlijke prijs.
Zeer professionele en correcte service! Een alternatief voor de officiële merkgarages, maar dan beter.
Vriendelijke en vooral eerlijke service.
Tevreden over de goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid