facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sprl TD Terrassement

Sprl TD Terrassement

Info

Aménagements extérieurs , création de pelouses ...
Terrassements , nivellement , empierrement...



"SPRL TD Terrassement, votre entreprise de terrassement à Liège, Waremme et alentours !Votre entreprise de terrassement situé à Momalle Province de Liège et à proximité pour l’aménagement de votre terrain, c’est SPRL TD Terrassement. Nous sommes la solution pour toutes vos envies de création extérieure. Notre force : un service global et la garantie d’un travail impeccable"
Adres: Rue Pascal et Raphael Sacré, 4367 Crisnée
Telefoonnummer: 0478077083
Stad: Crisnée
Route: Rue Pascal et Raphael Sacré
Postcode: 4367



op zoek naar gerelateerd: Pirlet terrassement
Recensies
De eigenaar is erg vriendelijk en verkoopt zijn koopwaar heel goed. De offerte is op tijd klaar. Helaas werd alles erg ingewikkeld toen de aanbetaling eenmaal was betaald. 5 maanden te laat, een dag voor niets geblokkeerd de arbeiders hadden het verkeerde adres, eindelijk komen ze om de hekken te plaatsen geschatte starttijd 2 dagen real time 6 dagen, sigarettenpeuken en grind overal in het gazon gevonden afgeslacht , arbeiders die hun tijd aan de telefoon besteden, slordig werk... en de hoogte, 3 maanden later, eerste storm, het hek is helemaal gesluierd. De baas zegt dan dat het normaal is met de storm en vraagt ​​me te wachten op zijn nieuws voordat hij de ramp bekendmaakt sindsdien geen nieuws meer. Ik raad dit bedrijf helemaal niet aan. Ik ben zo teleurgesteld.
Serieus bedrijf, goed werk geleverd, jong en dynamisch team, even wachten weliswaar, maar een echt familiebedrijf, met uitstekende kwaliteitsrapporten en super correcte opvolging... Ik raad ze iedereen aan!!!
Radiostilte gedurende 3 weken terwijl hij de offerte max 2 dagen later zou versturen. Beantwoordt niet eens oproepen.
geweldig team! bouwplaats snel en in goede staat afgewerkt Ik raad het ten zeerste aan!
Een costeaubedrijf in de bouwsector.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid