facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Springking

Springking
Adres: Zuidgoordijkstraat 17 , Hulshout 2235, BE
Telefoonnummer: 0498 73 16 85
Stad: Hulshout
Route: Zuidgoordijkstraat 17
Postcode: 2235



op zoek naar gerelateerd: Hindernisbaan huren Oost-Vlaanderen, Feestverhuur hulshout, Regenboog springkasteel, Springkasteel Hasselt, Springkasteel huren Essen, Spring kasteel, Springkasteel huren Duffel, Mega springkasteel huren
Recensies
Geweldige service van begin tot einde. We hebben de materialen een aantal dagen voor het feest mogen ophalen en pas 2 dagen later teruggebracht. Heel flexibele organisatie. De interactieve kegels zijn zeker een leuke activiteit voor jong en oud! Aanrader!
Met onze VZW springkastelen gehuurd voor een medewerkersfeest. Heel goede service! Ook heel flexibel er gebeurde een dubbele boeking. Wij zouden hen zeker aanraden! Ook het opzetten en afbreken van de springkastelen was zeer snel in orde.
Het springkasteel op onze zoon zijn kinderfeestje was een groot succes. Het feestje was gepland op zaterdag en het springkasteel werd al geleverd op vrijdag en zondag opgehaald. Ook de communicatie verliep vlot en vriendelijk.
Snelle dienstverlening, gemakkelijk om pick up en drop off afspraken te maken heel flexibel. De attracties waren in propere en goede staat. Zeker een aanrader.
Een oprechte aanrader om jouw feest compleet te maken! Heel fijne communicatie, alles was piekfijn in orde, degelijke prijs, ... Kortom de kinderen hebben zich reuze geamuseerd!
Wij hebben beroep gedaan op de diensten van Springking en we waren super content. Heel goede service en alle materiaal was in orde bij het leveren !
Voorgaand weekend hebben wij met onze firma Qube uit Westerlo 2 skydancers gehuurd voor de officiële opening van onze showroom. Wij zijn enorm tevreden van de service van de Springking.
Heel goede prijs en supervriendelijk. Goede communicatie over levering en afhaling van het springkasteel. Vlot opgezet en afgebroken.
Kort dag nog fantastisch springkasteel geleverd, geplaatst en wondermooi opgeruimd ! TOP zo moet het zijn.
Super vriendelijke mensen, zeer snel in de communicatie en mee zoekend naar oplossingen. Springkasteel was te lang of beter gezegd tuin was te kort voor het springkasteel. Ze hebben echter toch gezorgd voor een oplossing zodat onze kinderen een onvergetelijk feestje kunnen hebben!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid