facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPOT ongediertebestrijding

Info

SPOT is een partner in Integrated Pest Management. Wij assisteren bedrijven met een hedendaagse aanpak en garanderen snelle resultaten bij onze particuliere klanten.



"SPOT is gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor particulieren en bedrijven. Wij streven naar duurzame oplossingen bij problemen met muizen, vliegen, ratten, bedwantsen, kakkerlakken, mieren, vlooien, wespen, houtworm, zilvervisjes, textielaantasters en voorraadinsecten. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor preventieve dienstverlening volgens HACCP, BRC en IFS normen. Bij SPOT staat vragen vrij, dus neem gerust contact op met al uw ongediertevragen."
Adres: Warotveld 10, 3020 Herent
Telefoonnummer: +32470787509
Stad: Herent
Route: Warotveld 10
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Professionele ongediertebestrijding, Bestrijding ongedierte in huis, Insectenbestrijding bedrijf, Ferokill, Ferokill reviews, Professioneel mollen bestrijden, Mollen bestrijden met gas
Recensies
Vlotte communicatie en open eerlijke prijzen. Vooral op een doordachte manier ons probleem aangepakt, opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Wat een verschil met de gekende grote spelers in deze markt.
Ik contacteerde SPOT omwille van een vermoeden van muizen op onze zolder. Aan de telefoon werd ik al heel professioneel verder geholpen en kreeg ik al verschillende tips. Nadien kwamen ze ter plaatste kijken en hebben ze mij ongelooflijk goed en vriendelijk verder geholpen. Het bleek uiteindelijk een vleermuis te zijn, een hele geruststelling! Ik zou dit bedrijf onmiddellijk terug contacteren als ik het nodig heb en kan ze zeker aanraden!Service: Knaagdierbestrijding
Vorig jaar last gehad van ratten in de kelder. Sindsdien niks. We zijn nu een jaar verder en ik zag bepaalde uitwerpselen op mijn plat dak. Contact opgenomen met SPOT. Een vriendelijke man zei me dat ik gewoon een paar foto's moest sturen om te zien om welk dier het zou kunnen gaan. Na 30 seconden kreeg ik een antwoord. Ook op andere vragen kreeg ik meteen een anwoord. Wat een service. Voorlopig geen huisbezoek nodig volgens hem. Ik hou het in het oog. Vlotte en zeer vriendelijke service.
Super professioneel en zeer efficiënte service. We hadden last van ratten in kippenhok. SPOT neemt de tijd om de situatie te bekijken en juiste aanpak voor te stellen voor het probleem. De lokdozen werden op weloverwogen plaatsen opgesteld met zeer goed resultaat. Na een tweede ronde was de activiteit drastisch afgenomen en bij de derde en laatste controle bleek het probleem opgelost. SPOT geeft ook veel uitleg over de oorzaak van de problemen en preventieve maatregelen die getroffen kunnen worden. Zeer tevreden van deze service. Bedankt Frederique!!!
Contact opgenomen en Anton kwam op zijn eerste werkdag na zijn vakantie naar de schade kijken. Heeft de grove middelen naar boven gehaald om ons van een ratteninvasie te besparen. Na minder dan 10 dagen stonden er al 33 ratten op de dodenteller en de laatste dagen geen enkele meer dus lijkt het wel dat we er vanaf zijn. Anton heeft het de hele tijd zeer goed opgevolgd, zowel telefonisch, per mail als ter plaatse. Is heel eerlijk en als ik de prijzen vergelijk van andere ongedierte bestrijders dan valt hun prijs zeer goed mee ! Ik kan hen dan ook alleen maar aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid