facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sports Coach Martijn Luyten

Sports Coach Martijn Luyten

Info

Sports Coach
Privé Sports Coach
Privé zwemles (kinderen)
Small group trainingen (indoor / outdoor)
Pre season trainingen (voetbal)
Bootcamp

Geschiedenis

Sport is een zeer belangrijk onderdeel in mijn leven. Naast het beoefenen van sport (voetbal, tennis) geef ik Lichamelijke Opvoeding op het secundair onderwijs en begeleid ik verschillende sportdagen, sportkampen, zwemlessen, ..

Na het behalen van mijn Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie kwam ik terecht in het onderwijs. Hier startte mijn ervaring met het begeleiden van jongeren naar een gezond en fit lichaam.

Na een aantal jaren in deze sector zocht ik een nieuwe uitdaging. Zo heb ik een opleiding gevolgd bij NASM, Personal Physical Coach.
Als personal coach gaan we samen achterhalen welke doelstellingen je wil bereiken, dit doen we door middel van een screening (medische achtergrond, blessures, conditie, sportieve achtergrond, ...) en stellen we op basis hiervan een kwalitatief programma op.

Aan de hand van functionele oefeningen krijgt u een specifieke training die leidt tot resultaten:
een gezond, fit lichaam, minder stress, ...!

Adres: Heidestraat 23, 3670 Meeuwen (Aalburg)
Telefoonnummer: 0032497289522
Stad: Meeuwen
Route: Heidestraat 23
Postcode: 3670


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Konda Konda 2 km Coaching your structure
My Way Coaching My Way Coaching 3 km My Way Coaching biedt ondersteuning aan kinderen en jongeren op gedragsmatig- en moto...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid