facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportoase Elshout

Sportoase Elshout
Adres: Zwembadweg 7, 2930 Brasschaat, België
Telefoonnummer: 03 289 28 90
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brasschaat
Route: Zwembadweg
Huisnummer: 7
Postcode: 2930


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 08:00–18:00
zondag: 08:00–18:00

Recensies
We hebben er 2,5 jaar zwemles gevolgd. Plots kregen we geen uitnodiging meer voor een volgende groep. Als ik terug op dezelfde dag probeer aan te sluiten, zit alles vol. Hun communicatie laat sterk te wensen over. De prijzen stijgen exponentieel en worden natuurlijk ook nog eens fout gecommuniceerd. Bovendien is het er altijd erg vuil.nDe zwemlessen voor baby's en kinderen zelf zijn wel erg goed, niets dan lof over lesgever Cathy op donderdag!
Vandaag gaan zwemmen om 9u. Voor de prijs die je betaald, zou het er toch wel wat properder mogen zijn. De afvoer goot, van de omkleed ruimtes lag vol met plukken haar en stof. Was zeker niet van 1 dag. De meeste redders zitten ook in het midden van het recreatie bad, vanalles te doen, behalve de zwemmers in het oog te houden. Hopelijk gaat het zwembad in merksem snel terug open.
1 Goede infrastructuur men heeft dan toch eindelijk de temperatuur van het douchewater terug hoger gezet 2 Het personeel is doorgaans heel vriendelijk 3 Voldoende parkeerplaatsen 4 Een minpunt zijn de te hoge toegangsprijzen.
Wij hadden de pech ,rond 16.00 uur zijn de badmeesters begonnen met iets dat uit iemand zijn broek vanachter kwam uit het zwembad te scheppen . Onze zin in zwemmen was gelijk over ,ook bij andere zwemmers .spijtig voorval
Hoewel de inkomprijs erg hoog is was de accommodatie erg vies. De omkleedcabines waren vuil en er lag modder in de afvoergoot naast de kleedhokjes. Ook de toiletten waren niet proper. Geen aangename ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid