facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportoase Elshout

Sportoase Elshout

Info

Zwembad, groepslessen en fitnesscentrum in het park van Brasschaat.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Sportoase Elshout, Brasschaat/Schoten!

Recensies, opmerkingen en advies zullen door onze lokale teams zo snel mogelijk bekeken en opgevolgd worden.
Verder kan u ook terecht op [email protected].

Beledigende, aanvallende of persoonlijke berichten zullen om reden van fatsoen onmiddellijk verwijderd worden.



"Een plek waar sport, ontspanning, vrije tijd en mensen samenkomen met een aanbod op maat van families, van groot en klein, waar de drempel laag ligt en waar het grote publiek thuiskomt.Bij Sportoase Elshout kan je genieten van de fitness, het zwembad, twee glijbanen, en zoveel meer!"
Adres: Elshoutbaan 17 , Brasschaat 2930, BE
Telefoonnummer: 03 289 28 90
Stad: Brasschaat
Route: Elshoutbaan 17
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: sportoase elshout groepslessen, sportoase zwembad, sportoase elshout openingstijden, sportoase philipssite leuven, sportoase brasschaat tarieven, sportoase hoogstraten, sportoase elshout reserveren, sportoase brasschaat fitness
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasschaat Open Golf en Country Club Brasschaat Open Golf en Country Club 2 km Echte golfbaan zoals een golfbaan behoort te zijn. Goed clubhuis en restaurant.
Sportcentrum Peerdsbos Sportcentrum Peerdsbos 2 km Zalige haloween wandeling,top qua cast en organisatie ,dikke pluim. Jenever en de soe...
Gemeentehuis Brasschaat, Sportdienst, Sporthal Mariaburg Gemeentehuis Brasschaat, Sportdienst, Sporth... 4 km Tijdens het weekend worden hier wedstrijden gespeeld door de lokale basketbal club Ma...
Recensies
Wij zijn hier met een groep scouts geweest en wat eruit zag als een mooi zwembad bleek al snel vrij teleurstellend te zijn. Als je met een groep komt moet je per 10 kinderen 1 van je begeleiding inzetten als toezichter. Je mag dan niet het water in, je moet constant zorgen dat bij elk van je kinderen een begeleider staat. Zelfs al zitten ze verspreid over het hele zwembad. En als je denkt even rust te pakken dan mag dat niet want je mag niet zitten tijdens je rol als toezichthouder. Dus als je hoopt gezellig mee te doen met je kinderen in het zwembad, zeg daar maar doei tegen. En de badmeesters wiens baan het is om op de kinderen te letten zijn chagrijnig, onvriendelijk en onredelijk. Zijn aan het spelen met een bal voor hun ogen en pas na 10 min. zeggen ze dat je niet met een bal mag spelen. Verder is het zwembad erg klein. De stroomversnelling staat niet constant aan en is ontzettend kort. En de glijbanen geven je ook net 3 seconden plezier want daarna zijn ze alweer voorbij. Ook van het restaurant valt nog wat te willen. Het wordt niet beheerd door het zwembad zelf. Dit betekent dat het erg duur is. Je mag geen plaats nemen als je geen aankoop doet en je mag niet het restaurant in je zwemkledingwat je toch wel zou verwachten van een zwembad restaurant. In conclusie is dit zwembad zeker geen aanrader om te gaan zwemmen met een groep tenzij het je droom is een onbetaalde interim badmeester te zijn.
Niet met een grote groep komen, de kids mogen alles maar de leiding moet een geel hesje aan en als badmeester spelen! Per 10 kinderen 1 leiding die een hesje aan moet. Glijbaan was prima maar ook kort en saai. Restaurant ook veelste duur, ook volgens het zwembad personeel. Eten mag ook niet in het zwembad zelf, dus in de kleedkamer hebben wij gegeten. Conclusie: geen leuk zwembad en lifeguards zijn een teleurstelling!
Mijn ervaring met 'Sportoase' is gemengd, om eerlijk te zijn. Toen ik begon, was het vriendelijke personeel buitengewoon geweldig - ze maakten zelfs graag een praatje. Helaas is dat in de loop der tijd veranderd. Het lijkt erop dat het personeelsverloop een doorlopend probleem is. Het vriendelijke personeel dat ik kende, verdween na verloop van tijd. Dit heeft zeker een impact op de algehele ervaring. Over het algemeen genoten van mijn tijd in 'Sportoase', en ik heb weinig klachten buiten de gebruikelijke drukte in het zwembad - dat komt overal voor. Een punt van frustratie was dat mijn abonnement was verlopen zonder dat ik het wist. Bij mijn terugkeer werd ik onmiddellijk geïnformeerd dat ik niet mocht sporten en zelfs beschuldigd van profiteurschap door een personeelslid. Dit voelde zeer onprofessioneel en onaangenaam, vooral omdat ik drie jaar lang trouw lid was geweest. Het was mijn laatste bezoek aan 'Sportoase'.
Zwembad is niet leuk. "redders" zijn niet bepaald redders ze zijn onaardig lui en doen niks. We mochten eerst wel met een bal spelen maar toen ineens niet meer. Gehandicapten mochten niet naar binnen. Glijbanen zijn saai en kort ze gaan heel traag. Restaurant is veelste duur en is niet van het zwembad. Je kan niet eten rond het zwembad en mocht alleen in de kleed kamers eten. Onze leiding moest toezicht houden terwijl er "redders" zijn. Geen leuke zwembad dus ga er niet heen.
Een grote teleurstelling, zeker als je in een groep gaat. Begeleiding moet een hesje aan en langs de kant staan. Je mag dus niet zwemmen en zelfs niet zitten! Verwacht dus niet gezellig mee te zwemmen met de kinderen, je wordt ingezet als onbetaalde redder/badmeester. Deel van de aanwezige redders zijn bovendien onvriendelijk en onredelijk.
We kwamen met een groep kinderen op kamp. Leiding mocht niet in het water, er moest gesupervised worden, tot daar. Maar als de kinderen iets fout deden zoals lopen, wat kinderen doen werd de leiding heel onvriendelijk aangesproken, omdat 'het niet de redders hun taak is om de kinderen te redden'.
Er is geen controle op waterglijbanen. Gisteren was ik met mijn zoontje van de glijbaan gegaan. Voordat ik de kans kreeg om uit de glijbaan te komen, gingen twee jonge mannen achter elkaar de glijbaan in en sloegen hard op mijn arm. Godzijdank was mijn zoon niet gewond, maar mijn arm doet nog steeds pijn. Ze verontschuldigden zich niet eens bij mij. Dit is vooral gevaarlijk wanneer jonge kinderen meer tijd nodig hebben om van de glijbaan af te komen.
Is redelijk prijzig geworden zelfs voor eigen inwoners. Vloer aan de kleedkamers is absoluut NIET proper. Personeel lijkt liever lui dan moe. Slot van vele lockers en kleedhokjes zijn defect en altijd hopen dat je je locker nadien terug open krijgt. Zou reeds geweten zijn, doch wordt niets aan gedaan!! Voordeelregeling voor mensen van allochtone origine is GEEN goede zaak. Komen vaak enkel mannen met twijfelachtige bedoelingen of het gevoel ergens in het buitenland te zitten is niet ver zoek. De glijbanen en de waterpartijen zijn leuk. Kleuterbad voldoet aan de verwachtingen met voldoende speelgoed of balletjes in het water. Nieuwe uitbating van het horecagedeelte boven is zeker ok, prijzen aan de hoge kant. Zwemschool is spijtig genoeg een massa bedoeling met meer kinderen van elders. Slaagkansen bij bepaalde zwemgroepen zijn laag. Ligt dit dan aan de kinderen of de lesgever?? Als je kan, zoek iemand die privaat zwemles kan geven. Gaat je veel tijd en zorgen besparen.
Douches te koud.met zwemabb.kun je alleen baantjes zwemmen. Door corona , die al lang voorbij is , kun je niet gaan bubbelen, stomen, en gebruik maken van de sauna. Dus nog altijd beperkt gebruik van abonnement , terwijl ik er wel voor betaald heb
Afzetters!!! Omdat het warm weer was vandaag heeft dit zwembad hun prijzen verhoogt van normaal 9€ om samen met mijn 5 jarige dochter te gaan zwemmen naar 16€ , dit is degoutant !! Ons zie je daar niet meer terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid