facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportoase De Lijster

Sportoase De Lijster
Adres: Lijsterstraat 1, 1840 Londerzeel, België
Telefoonnummer: 052 57 20 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Londerzeel
Route: Lijsterstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 1840


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 08:00–18:00
zondag: 08:00–18:00

Recensies
Dit zwembad is werkelijk perfect! Ze besteden veel aandacht aan hygiëne en er zijn verschillende zwembaden voor alle leeftijden. Het is geweldig dat alle vier de zwembaden warm zijn, wat de zwemervaring heel plezierig maakt. Daarnaast zijn de gratis sauna's binnen ook een fantastisch voordeel. Ik ben echt zeer tevreden en kijk ernaar uit om terug te komen!
Voor een zogenaamd subtropisch zwembad viel deze tegen, het enige van pret was de glijbaan en die was ook niet al te lang, verder voornamelijk baantjes trekken en enkele kinderbadjes. Ik heb 2 sterren gestemd, maar dan ben ik nog gul in mijn stem.
Ik ben er geweest met mijn zoon van 1 die een shortje droeg. Ik werd meteen aangesproken en mijn zoon mocht niet zwemmen omwille van zijn short. Ik heb nadien gemerkt dat er andere kindjes met shortjes waren, van dezelfde merk en model die geen opmerking kregen. Het waren blondjes met blauw ogen… discriminatie zelf met kindjes, vind ik toch wel heel erg! Ik ben het natuurlijk gaan melden, en ineens mocht hij wel zwemmen met zijn short.
Zwembad super . Personeel ook . Maar ga vooral niet naar de cafetaria om te eten . Lasagne in een bakje zoals in de supermarkt . Niet warm . De spirelli uitgedroogd. Opgewarmde microwave toestanden echt niet te eten . En de man die er was niet bepaald vriendelijk . Ik ga er zeker nog zwemmen zoals altijd maar die foodmaker vergeet het .
Leuk voor kindjes! Verschillende badjes met verschillende dieptes en grote kleedkamers. Proper, maar spijtig dat je hier voor een -2-jarige moet betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid