facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportmedisch Centrum Lebbeke

Sportmedisch Centrum Lebbeke

Info

Een multidisciplinair centrum voor Kinesitherapie, Osteopathie, Applied kinesiology, Podologie, Personal training, Psychologie, & Voedingsadvies.



"Het Sportmedisch Centrum Lebbeke voormalig Movetocure, de praktijk van Lieven Maesschalck is een multidisciplinaire praktijk met allerlei paramedische beroepen om u op een centrale plaats professioneel pijnvrij te krijgen van al uw klachten. Of u nu van uw lage rugklachten, nekpijn, schouder pijn of knie pijn vanaf wilt of u wenst meer te sporten of af te vallen of iets helemaal anders, u kan steeds bij een van onze ervaren therapeuten terecht. Ook met uw huilbaby of andere klachten kan u bij onze babyosteopaat terecht.Ons paramedisch team bestaat uit kinesisten, een osteopaat, een podoloog, een psycholoog en seksuoloog, personal trainers, een diëtist, een acupuncturist en sportmasseur. Uw gezondheid is onze passie."
Adres: Centrumstraat 22, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 052410418
Stad: Lebbeke
Route: Centrumstraat 22
Postcode: 9280


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Acupunctuur Lebbeke, Charlotte Van den Brande, Dry Needling Lebbeke, Diëtist Lebbeke, Psycholoog Lebbeke, Medische pedicure Lebbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Aangezien ik door zittend werk vaak last heb van rugklachten ben ik ontzettend blij dat ik hier terecht kan bij zo een professioneel team. Vooral Charlotte is geweldig om me te helpen om van de rugklachten verlost te raken. Zelfs nu in deze Corona-tijden pakken ze alles heel professioneel en veilig aan.
Snel en goed geholpen.
Heel tevreden
Gezellig cafetaria
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid