facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportlief VZW

Sportlief VZW

Info

Onze vereniging wil namelijk zoveel mogelijk kinderen en jongeren, uit de omgeving van Steenokkerzeel leuke, zinvolle sportmomenten laten beleven.

Geschiedenis

Onze vereniging wil namelijk zoveel mogelijk kinderen en jongeren, uit de omgeving van Steenokkerzeel leuke, zinvolle sportmomenten laten beleven.
Vanaf de zomervakantie 2014 staan onze lesgevers klaar om voor de kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar sportactiviteiten aan te bieden.

Al de instructeurs verbonden aan deze vereniging zijn gediplomeerde leerkrachten die dagelijks beroepsmatig met kinderen omgaan.
Naast hun diploma van lesgever of onderwijzer beschikt elke instructeur over het vereiste diploma van sport-initiator.

Wij staan garant voor sportlessen op een pedagogisch en didactisch verantwoorde manier. Zowel de beginnende als gevorderde sporter zal bij ons een opleiding op maat vinden.

Adres: buurtspoorweglaan 10, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 0472337116
Stad: Steenokkerzeel
Route: buurtspoorweglaan 10
Postcode: 1820



op zoek naar gerelateerd: Sportlief ski, Sportlief zwemmen, RheAxion, Speeltuin Steenokkerzeel, Yoga Steenokkerzeel, Fitness Steenokkerzeel, Ticketgang Steenokkerzeel, Kwandoo Kortenberg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid