facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportkinelab

Sportkinelab

Info

Algemene- & Sportkinesitherapie - Blessurepreventie - Manuele Therapie - Rugscholing - Medische Fitness - Voedingsadvies - Personal trainer - Rust ECG

Geschiedenis

Verantwoord sporten doe je niet alleen, maar onder de persoonlijke begeleiding van een kinesitherapeut/sportbegeleider. De sporter wordt enkele malen per jaar getest door zijn of haar sportbegeleider, die de testresultaten analyseert.

Via gestandaardiseerde tests, evaluaties en benchmarks worden testgegevens geanalyseerd en omgezet in gepersonaliseerde aanbevelingen en uitgewerkte oefeningen. Trainingsadviezen worden na goedkeuring door de sportbegeleider getoond in het online dagboek van de sporter.

Sportkinelab is in staat met de spartaNova-software om sporters dagelijks te begeleiden, hun prestaties te verbeteren, het risico op blessures te verminderen en te waarschuwen bij over- of ondertraining.
Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen én in beweging houden. Daarom leggen we zoveel nadruk op verantwoord sporten, waarbij het trainingsadvies niet alleen wordt aangepast aan de ambitie van de sporter, maar ook aan zijn of haar blessureprofiel.



"In Sportkinelab kan je terecht voor: Kinesitherapie, Sportkinesitherapie, Manuele therapie, Rugrevalidatie, Lymfedrainage, Taping, Revalidatie na een Operatie, Medische Fitness, Voetanalyse en steunzolen, Voedingsadvies door een diëtiste, Inspanningstests, Blessurepreventie,Personal training, Sportmonitoring, Prestatietesten, ..."
Adres: Woeringstraat 79, 3150 Tildonk
Telefoonnummer: 016845570
Stad: Tildonk
Route: Woeringstraat 79
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stralend Leven Stralend Leven 716 meter Stralend Leven , biedt inspiratie, tips en persoonlijk begeleiding aan voor vrouwen e...
Dierenarts Jori Elst Dierenarts Jori Elst 2 km Geweldige dierenarts ! Veel uitleg en super lief
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid