facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sporthal Faluintjes

Adres: Beugemstraat 24, 9310 Moorsel (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: +32 53 73 22 62
Stad: Moorsel
Route: Beugemstraat 24
Postcode: 9310



op zoek naar gerelateerd: Free Fight Moorsel, Sportcentrum Aalst
Recensies
Ideaal vertrekpunt voor MTB Aalst routes groen en blauw. Blauwe parcours is erg fijn, veel offroad en fijn landschap la Kravaalbos wel zeer beperkte hoogtemeters
Triestig. Nog niet eens een geopende cafetaria...
Vanavond hier een volleybalwedstrijd gespeeld, fijne ruime en propere zaal! De uitbater van de kantine is een zeer vriendelijke kerel en heeft een super uitgebreid assortiment bieren, zeker een aanrader! Jammer dat niet meer bezoekers van de sporthal ook zen bezoekje brengen aan de kantine. Deze is qua inrichting ietwat gedateerd maar desalniettemin gezellig!
Sporthal die goed onderhouden is, zowel de zaal als kleedkamers. Vriendelijke barman en groot assortiment om te bestellen in de gezellige cafetaria. Voldoende parking aanwezig rond de sportzaal.
Vriendelijke uitbater met kennis van zaken
Na een modderige MTB rit op vraag kunnen de fietsen afspuiten en een warme douche nemen tegen een kleine vergoeding van 2€. Was meer dan welkom na een koude en natte zondagsrit.
Leuke kantine met vele streekbieren en snacks voor de kleine honger.
Leuke zaal tijdens korfbalwedstrijd deze morgen
Sporthal met veel parkeerplaats cafetaria en speeltuintje ernaast.
Vriendelijke mensen, veel plek en lekker dingen in de cafetaria
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid