facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sporthal Bosveld

Adres: Heirbaan 10, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 253 67 99
Stad: Machelen
Route: Heirbaan 10
Postcode: 1830



op zoek naar gerelateerd: Feestzaal Machelen, Reservaties Machelen, Machelen zaal huren, Sporthal Robusta, Kersthappening Machelen, Gezinshappening Machelen, Uit in Machelen, Gemeente Machelen zaal reserveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zumba with Tom Zumba with Tom 836 meter Een leuke workout, toffe muziek en lekker ontstressen, daar heb je een toffe zumbales...
Recensies
Heel mooie sporthal. Overlaats tornooi gespeeld en gezien dat belichting niet zo geweldig is schijnt af en toe in de ogen als je sport aan het beoefenen bent. De vloer daarentegen is heel mooi met een goede demping onder de vloer. Wel zeer jammer dat de cafetaria geen bancontact accepteerd. Het personeel is heel vriendelijk en controleert goed op covid safe. De wc's zijn altijd uitstekend proper en mooi gekuist. De tribunes zijn mooi georganiseerd, wel jammer als je een grote zak hebt past het niet op 1 zitje, maar dat is normaal. Ik zou iedereen aanraden om zijn/haar sport hier te beoefenen.
De baas van het cafetaria is onbeschoft en onredelijk. Hij hoort niet thuis in een service omgeving. Waag het niet om één drankje van je bestelling te veranderen, want dan krijg je verwijten naar je hoofd geslingerd: "speel niet met onze voeten"; "hoe is dat nu mogelijk"; "wat een lef", etc. Onbegrijpelijk.
Mooie sporthal met recent materiaal en prima vloer. Ruime douche mogelijkheden al mag voor mij de douche iets minder heet afgesteld. Ook prima en ruime kantine met af en toe wedstrijden op groot scherm.
Ruime sporthal, grote cafetaria
Bij Hilde & Leo zijn de frieten met liefde gebakken. steeds zeer vriendelijke bediening. wij geven graag deze frituur 5 .
Mooie moderne sporthal. Voldoende parking.
Atletiek piste is niet verzorgd. Kantine is toe in de zomer, wat ik niet ok vind.
Train hier drie keer per week zeer toffe en moderne sporthal met kantine!
Mooie, zaal de douches zijn pico bello in orde en de cafetaria is gezellig!
Leuke badmintonclub BAMADI voor jong en oud, recreant of competitie speler. Elke maandagavond en donderdagavond. Blijf in beweging en kom is langs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid