facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportdienst UC Leuven

Sportdienst UC Leuven

Info

Sport is voor de KHLeuven van groot belang. De Romeinen wisten het reeds ruim 2000 jaar geleden: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Geschiedenis

Sport is voor de KHLeuven van groot belang. De Romeinen wisten het reeds ruim 2000 jaar geleden: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Om deze belangrijke KHLeuven peiler te realiseren, biedt KHLeuven een gans pakket aan mogelijkheden te Leuven en te Diest aan tegen het gunsttarief van 20 Euro voor het ganse academiejaar.

Tevens is er een unieke deal gesloten met KU Leuven waardoor beider studenten aan dit gunsttarief kunnen gebruik maken van beider sportaanbod (www.kuleuven.be/sport) en sportaccommodaties. Met ons aanbod zou je haast je studies vergeten! Badminton, fitness, indoor cycling, klimmen of zumba: het zijn maar enkele voorbeelden van sporten die je een gans jaar kan beoefenen.

Daarenboven is er nog een speciaal aanbod op woensdag, de Wednesday Sportsfever: het ganse academiejaar geniet je op woensdag van een niet alledaagse, maar leuke sportactiviteit. Eveneens gratis voor sportkaarthouders! Bovendien ben je met een sportkaart verzekerd tegen sportongevallen.

Naast ons studentenaanbod verhuren wij onze accommodaties ook aan clubs of organisaties

Adres: Hertogstraat 178, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: 016375780
Stad: Heverlee
Route: Hertogstraat 178
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: UCLL sportaanbod, Sportkaart UCLL, Unit 5 UCLL, Ucll sport online, Sporthal UCLL, Sport kuleuven inschrijven, Zumba UCLL maandag, Badminton UCLL
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Campusstudentenraad Lerarenopleiding Leuven Campusstudentenraad Lerarenopleiding Leuven 5 meter Bij CSR Lerarenopleiding kan je terecht voor al je vragen omtrent de campus en opleid...
Ankerpunt Ankerpunt 2 km Interdisciplinair centrum waar we samen ondersteuning geven aan jeugd, gezin en volwa...
Start Academy Start Academy 2 km Start Academy Vlajo
Lcie - KU Leuven Lcie - KU Leuven 2 km Lcie supports students, researchers and professors of KU Leuven in all aspects of ent...
Recensies
Prachtige sportaccomodatie MAAR een doolhof, het was moeilijk om de juiste zaal te vinden. De drankautomaten werkten niet, wanneer je zelf geen drank meehad moest je vér lopen om iets te halen. Heel handig was de ruimte boven de sportzaal, teams die tussen 2 matchen een "springuur" hadden konden daar aan de tafels samenzitten.
Op zich is het een sporthal zoals een andere. De ingang is soms wat zoeken, maar achter het gebouw is er parking genoeg. Wees duidelijk in welke sporthal je afspreekt, want er zijn er 2 vlak bij elkaar. Jammer genoeg werken niet alle douches en kan je ze niet afstellen qua warmte. De zalen zelf zijn prima in orde, maar er zou meer verluchting kunnen zijn, want het kan er echt heel droog worden.
Complete sporthal die voorzien is van alle nodige faciliteiten. Deze zaal wordt niet enkel door de ucll gebruikt en kan dus ook extern gehuurd worden.
Leuke sportcomplex, een cafetaria ontbreekt wel.
Goede sporthal, voor de moment zijn ze de kleedkamers aan het verbouwen. Voor de rest alles aanwezig wat je nodig hebt. Goede vloer om op te spelen...
Douche al enige tijd buiten gebruik. Voor een sport zaal is dat niet ok.
Sporthal zoals zovelen alleen geen of weinig aandacht voor bezoekers en supporters. Is in eerste plaats een sportzaal voor opleiding.
mooie sporthal wij tennissen er altijd, enkel de TL lampen zouden ze eens moeten vervangen veel stuk
Mooie ruime sporthal met ruime parkeergelegenheid
Grote sporthal maar parking is onhandig. Douches zijn triestig voor zo'n complex.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid