facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcomplex Breeven

Sportcomplex Breeven
Adres: Barelstraat 111 B, 2880 Bornem, België
Telefoonnummer: 03 889 65 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Bornem
Route: Barelstraat
Huisnummer: 111 B
Postcode: 2880


Recensies
Enige minpuntje is de toegankelijkheid van de kleedkamers en vooral de douches. Ook zijn de binnendeuren te smal dan heb ik het specifiek over deze van de sportzaal achteraan. Deze deuren zijn verouderd. Betreft de toegang buiten: ondergrond tussen parking en ingang gebouw zijn kasseien en hierdoor niet erg rolstoelvriendelijk... maar dit zou opgelost worden.
Top, ook met de kinderen
bestaat al eeuwen ;
Prachtig complex waar men nog veel meer kan doen dan sporten ,een grote vijver en park met vlakbij een kinderboerderij , zeker de moeite waard om eens mee kennis te maken.
Groene long van Bornem.wandelpaden. voetbalstadin, golf. Petanque, indoor sporten, grote speeltuin. Goed voor dagje uit met het ganse gezin. Ruime en goed verzorgde cafetaria met resto en zwembad. Kinderboerderij in onmiddellijke omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid