facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum Hoge Wal

Sportcentrum Hoge Wal
"Opgelet! Voor het zwembad en administratie gelden er andere uren. Neem een kijkje op de website van Evergem voor de specifieke openingstijden."
Adres: Guldensporenlaan 34, 9940 Evergem
Telefoonnummer: 09 218 58 09
Stad: Evergem
Route: Guldensporenlaan 34
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 11:45
Dinsdag: 08:45 - 11:45


op zoek naar gerelateerd: hoge wal ertvelde zwembad, zwembad ertvelde vrij zwemmen, baantjes zwemmen ertvelde, sportclubs evergem, sporthal evergem, zwembad ertvelde zwemlessen, sportaanbod evergem, revalidatie zwemmen ertvelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthal Evergem Centrum Sporthal Evergem Centrum 7 km Vriendelijk onthaal. De vergaderzaal was netjes en kon goed verlucht worden. Er was e...
Tigers Evergem Tigers Evergem 7 km Basketbalclub Evergem
Jacky's Gym Jacky's Gym 8 km Prima gym. Zowel voor beginner als gevorderde. Jacky is altijd beschikbaar voor advie...
Recensies
De bijhorende vergaderzaal is ideaal voor kleine verenigingen. Zeer ruime parking. Drankjes worden snel geleverd uit het bijhorende cafetaria. Na de vergadering nog even ontspannen toeven in het cafetaria is zeker een goed idee. Het is er gezellig en de medewerkers zijn super super vriendelijk.
Goede organisatie en erg vriendelijk personeel.
Leuke activiteiten en sport hobby's kunt doen + goeie service
Super mooie sporthal. Eigenlijk onverwacht in deze uithoek en onder de rook van de Kanaalzone van Gent. Een ruime parking, de kleerkamers zijn spic & span, de zaal waar de volleybal doorging was top. De cafetaria is beslist uitnodigend. Enig min puntje, ze hebben een verzameling koffie machines staan maar konden geen latte macchiato leveren. Wat jammer is. Maar wel een zeer aangename ervaring.
Aangename locatie, de kids doen aan sport en wij hebben ons entertainment met Bliksem de kat
Zeer vuile toiletten !!!! Cafetaria niet open om 11u !! Waar men de schoenen moet uitdoen om naar de kleedkamers te gaan zeker niet hygiënisch!!!
Zeer goede beleving sportmateriaal voor buiten top super
Ben er al 3 maal geweest, de mensen daar zijn echt super, telkens kunnen zij je een glimlach en een woordje uitleg geven, zomaar, geweldig.
Eerste keer gaan zwemmen. Zeer fijn zwembad op baantjes te trekken en zeer aangename, behulpzame mensen die mij wegwijs maakten
In het vaccinatie centrum was iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam. De parking was goed aangeduid en ze toonden waar je kon parkeren.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sportcentrum Hoge Wal met het openbaar vervoer


Ertvelde Sporthal Hoge Wal 150 meter
150
195
Ertvelde Vaartstraat 290 meter
52
53
55
Ertvelde Vaartstraat 290 meter
150
Ertvelde Vaartstraat 290 meter
52
53
55
Ertvelde Vaartstraat 290 meter
150

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid