facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum de Koninklijke Stallingen

Adres: 76 Koninginne laan, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3259500529
Stad: Oostende
Route: 76 Koninginne laan
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Sportcentrum Spuikom Oostende, Sportparklaan Oostende, Stad Oostende kampen, Sportkans Oostende, Multimove parcours Oostende, Wat is Vale Gym, Sportdienst Oostende, Sport overdag Oostende
Recensies
Blij dat ze momenteel bezig zijn met de nodige renovatiewerkzaamheden.. voor de clubs is het eventjes doorbijten
Je kan hier vanalles doen er zijn zalen voor te sporten: 3 gewone zalen 1 voor trampoline en toestelturnen. En 1 grote voor basketbal. Er is er ook een judo club waar je judolessen kunt volgen en ook een schaakclub waar je ook lessen kunt volgen. Buiten zijn er ook nog eens 2 basketbalvelden. Er is ook een cafetaria waar je soep en drankjes kunt kopen. Het is er dus heel groot. Er zijn hier ook vaak sportkampjes kijk op de website van Oostende.
Mooi gebouw en tof dat deze locatie gebruikt word als sportzaal maar deze gebouwen hebben dringend een totale renovatie nodig. De buitenkant moet echt weer in haar originele glorie hersteld worden.
Mooie sportzaal in de stallingen. Hier maar ook op andere plaatsen in Oostende organiseert men sport overdag. Buiten het seizoen is er de mogelijkheid om allerlei sporten te doen voor slechts anderhalve euro. Hiervoor moet je wel een tienbeurtenkaart kopen. Buiten en binnen in de sportzaal kan gebasket worden. De koninklijke stallingen dienden als stallingen voor de paarden van koning Leopold II, die graag in Oostende kwam. In hout gebouwd met daken en torentjes in Chinese architectuur stijl. Er is ook een schaakclub, open 's avonds in het weekend, waar iedereen welkom is voor een partijtje schaak. Boven is er ook een mooi zaaltje, die denk ik gebruikt kan worden als feestzaal.
Op deze plaats word er op 14/10/2018 gestemt voor de gemeenteraadsverkiezingen. Sportcentrum waar je verschillinde sporten kan uitoefenen. Basket en judo tot dansen en nog veel meer!!
Prachtig stukje erfgoed aan de kust, Zou nog net iets beter mogen onderhouden worden zodat alle zalen open kunnen voor sportactiviteiten.
Sportgebouwen van stad Oostende. Toffe locatie. Opletten om niet op het voetpad te rijden bij het brengen van de kids..., politie controles!!
Zonde, zonde, doodzonde. Hoe kan men zo'n historische plaats ontheiligen tot een ordinaire sporthal. Alleen cultuurbarbaren doen zoiets zonder respect voor onze geschiedenis. Een gemiste kans.
Werken aan de gang
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid