facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportbikes Wetteren

Sportbikes Wetteren

Info

We are Specialized

Geschiedenis

We are Specialized

Adres: brusselsesteenweg 371, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: +3293681620
Stad: Wetteren
Route: brusselsesteenweg 371
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Specialized fietsen elektrisch, Specialized Tarmac SL6 Ultegra, Specialized S-Works, Fietsenwinkel Wetteren, Flyer Gotour 6 review, Specialized Turbo Vado, Specialized Turbo Vado 3.0 2022, Flyer Gotour6 5.40 test
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsen Remory Van Heddeghem Fietsen Remory Van Heddeghem 3 km Zeer goede service. Veel uitleg gekregen. Fietsen mogen testen. Top.
Recensies
Telefonisch zeer onvriendelijk en wanneer u enigszins iets wil te weten komen over een aankoop scheept men u op zeer arrogante wijze af dat ze geen diensten willen verlenen aan iemand die nog niet heeft aangekocht. Wat ze vergeten is dat we op het punt stonden op een Tarmac te gaan kopen. Een andere fietsenwinkel zal er maar baat bij hebben. Kwaliteit, ja. Klantgerichtheid, nul.
Gisteren even binnen gesprongen voor wat info ivm een Specialized Vado SL en een testrit mogen doen met verschillende fietsen in een andere winkel kon dit niet. Zeer vriendelijk zowel de man als de vrouw. Geen idee waar de mensen hieronder het over hebben, maar soit. Mijn ervaring was perfect. Vandaag in ieder geval terug geweest om de fiets effectief te kopen. Nog eens bedankt!
2 maal geweest en 2 maal tevreden. Ik zal er zeker nog gaan! Het is een ruime aangename winkel.De mevrouw achter de balie vond ik wel heel vriendelijk. Sommige reviews snap ik niet.
Zeer klantontvriendelijke dame. Kwam langs met effectief de intentie 1 of 2 fietsen aan te kopen doch had gewoon geen zin om me verder te helpen. Adhv mijn grootte kon ze aangeven dat fiets pas in juni 2021 geleverd kon worden. Stond perplex doch aan reviews te lezen ben ik al gerust het niet aan mij lag. Hieronder zegt het antwoord al veel. Wat waren mijn verwachtingen: advies en aanbevelingen voor de aankoop van een electrische mountainbike. Eens we dit samen hadden bekeken kon ik overgaan tot bestelling, los dat ik maanden moet wachten. Had je dit gevraagd zou je weten dit geen issue was. Hoe is het gelopen: Ondanks mijn poging is er totaal geen moeite gedaan om me te helpen, noch te adviseren…. blijkbaar had ik malchange gezien in forum collega/partner Jan in winkel wel veel lof krijgt.
Vriendelijke man maar als de vrouw achter de toog een weerspiegeling is van de naservice en garantie. Ik heb de fiets die ik ging aankopen laten staan aan de kassa. Naschrift na reactie van fietswinkel, het hele verhaal. Toen ik in de winkel kwam werd ik geholpen door een heer en tijdens het uitkiezen vroeg ik hem of men ook de korting gaf aan leden van de Vlaamse Wielerbond, VWB, het antwoord was nee maar men gaf wel 10% korting in accesoires. Ik had naar dit laatste niet gevraagd maar dankte hem hier uiteraard wel voor. Alles werd gekozen en aan de kassa gekomen zei de dame achter de toog zo bot als ik het nu schrijf: "op fietsen onder de 1.500 EUR was 1.300 EUR zonder accesoires geef ik geen korting meer er is toch vraag genoeg en we geraken onze fietsen vanzelf kwijt". Ik heb toen geantwoord dat het mij niet om de korting ging die mij eigenlijk al was toegezegd maar als dat de geest van de verkoper was ik vreesde dat als ik nadien een probleem met mijn fiets zou hebben ik vreesde dat ze op dezelfde manier zou denken en dat ik daarom de fiets ging laten staan. Immers beter geen aankoop dan later mogelijk nog veel discussie. Een uur later heb ik dezelfde fiets in een andere winkel gekocht.
Een prachtige winkel en een zeer goede begeleiding naar de aankoop van een nieuwe fiets. Heel vriendelijke verkoopster en een heel deskundige uitleg bij de afhaling. Een aanrader voor wie op zoek is naar zijn droomfiets! Zeker een bezoekje waard!
Geen goede service. Kwam met een probleem dat mijn derailleur niet goed schakelde en kreeg een gepeperde rekening waar alles gewoon vervangen werd zonder nadenken: probleem was niet opgelost nadien: ben naar een andere fietsenmaker geweest om dit op te lossen Niet vriendelijk en geen goede service
Vorig weekend langs geweest bij jullie. Super vriendelijk onthaald, heel goeie uitleg tot in de details van waarom wel dit nemen en waarom niet dat. Beide mensen weten waarover ze praten en hebben goeie kennis van al het materiaal die in de winkel staat. Ook mogen meegaan in de werkplaats waar de mecanicien bezig was met het type fiets te monteren. niks was teveel om er eens vlug een koppel ander wielen onder te monteren. Kortom, wie op zoek is naar een nieuwe fiets en een goeie, complete uitleg wil is dit het juiste adres. Ook de grote ruimte in de winkel is een absoluut pluspunt. 5 sterren als review mogen er gerust meer zijn van mij. : :
Kwam speciaal van ertvelde naar wetteren voor spacer vriendelijk en correct afgewerkt
In hun prachtige Specialized Brand Store adviseren Jan en Martine u perfect bij het maken van de juiste fietskeuze.Zeer goede service bij een probleem.Ik kocht er al 4 fietsen in de loop der jaren en ben uiterst tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid