facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportagon Multicenter

Sportagon Multicenter

Info

Bar & Bistro - Bowling - Eetformules - Kinderpret - Binnenspeeltuin - Multisport & Teambuilding - Pretzaal

Geschiedenis

Onze leuze is Smaakvol Plezier.

Wij bieden jou tal van mogelijkheden aan: brasserie, kinderfeestjes, binnenspeeltuin, bowling & eetformules (steengrill, pasta, spare ribs,...), pretzaal (feestzaal/vergaderzaal), squash, pool, outdoor minigolf.

Ideaal dus voor jouw teambuilding of avondje uit!
Check meer info naar www.sportagon.be.



"Op zoek naar een locatie voor een geslaagd feestje? Wil je bowlen, poolen of dartsen? Op zoek naar een binnenspeeltuin? Moet je een teambuilding organiseren?Sportagon biedt graag dé ideale oplossing!"
Adres: Sportlaan 5, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 013/66-78-04
Stad: Tessenderlo
Route: Sportlaan 5
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Sportagon Facebook, Bowling Beringen, Bowling Diest, Bowling Hasselt, Bowlen prijs per persoon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ren Sport Ren Sport 808 meter Klantvriendelijkheid, weten waar ze mee bezig zijn.
Hunting Adventure Hunting Adventure 1 km Te mijden als de pest; Hunting Adventure. Niet correcte organisatie.
Hengelsport Reynders Hengelsport Reynders 2 km Duurde al 2 weken voor dat ik hoorde dat dat het 4 maanden levertijd op 1 onderdeel d...
E-mountainbiken.be E-mountainbiken.be 2 km Zeer vriendelijke bediening, de mensen weten waarmee ze bezig zijn en het materiaal i...
Kenneth Vansweevelt Kenneth Vansweevelt 7 km Leuke plaats voor mens en paard
Recensies
Het eten was heel goed. Vooral de service was top. De timing van de bowlingbanen was minder. We hadden de baan gereserveerd vanaf 17:00 tot 19:00. Ze kwamen ons zeggen om 17:10 dat het onze beurt was. Toen we in ons derde spel zaten stopte de baan ermee om dat onze tijd zo gezegd op was. Dit terwijl het nog maar 18:45 was. Ook kwamen de ballen traag terug en was de kegel zetter wat trager.
Ideaal voor onze familie: een heel verzorgd en lekker ontbijt, speelgelegenheid voor jong en oud. En dat alles met een warm en vriendelijk onthaal. Wij komen graag terug!
Super vriendelijke bediening, maar voor een bowling 5 euro per spel per persoon vind ik duur.
Ideale plaats voor met kinderen te komen op.bvb woensdag nammidag. Pool bowling speeltuin darts.
Op tijd reserveren. Aangename zaak Ruim aanbod Vriendelijke bediening
Mijn dochter mocht niet binnen en moest dus buiten in de regen wachten terwijl ik lekker ging bowlen. Niet leuk voor haar.
Basic gerechten. Niet op alle dagen evenveel opties.
Leuk voor kinderfeestjes. Er is bowling op kindermaat en een binnenspeeltuin.
We hebben geleverd en gegeten het was een leuke avond
Lekker gegeten na een teambuilding. Een enkel lichtpuntje voor de darts blokken hang het licht boven jullie darts blok en niet van achteren zoals nu deze geven schaduw's weer en is ampetant om dan te gooien. Voor de eerst zeker geen slechte beoordelingen want eten is super lekker en meer dan genoeg. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid