facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sporta TC

Sporta TC

Info

De leukste tennisclub van het land ;)

Sporta TC
Manestraat 82/1
3540 Herk-de-Stad
Tel.: 013/55.36.03
[email protected]

Instagram : #sporta_tc

Adres: Manestraat 82/1, 3540 Schulen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 013/55.36.03
Stad: Schulen
Route: Manestraat 82/1
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Sporta Tongerlo padel, TC Smash Kermt, Padel Kermt, Padel Sporta Tongerlo reserveren, Padel Lummen, Tennisvlaanderen sporta, Padel Hasselt, Facebook sporta tc
Recensies
Grote prachtige club, zeer vriendelijke bediening! 4 van de 5 tennis terreinen outdoor zeer zeer ondermaats van kwaliteit! Maar hier kan aan gewerkt worden... Behalve het nieuw aangelegde aan het terras was wel Top. Mooi indoor tennis en outdoor padel accomodatie!
Mooie padel velden! De blauwe spelen zeer goed! Kleine gezellige club met aardig wat leden. Het reservatie systeem laat toe om regelmatig te spelen. Er mogen gerust nog 2 padel velden bijkomen. Momenteel zijn het er 4.
Goedkope padel pleinen, met getalenteerde padellers af en toe kunt ge er zelf de padellers met het zeldzame lichtgevende racket tegen komen. De legende gaat dat wanneer hij smasht al het licht in Schulen uitvalt en dat het licht van zijn lichtgevende sticker oogverblindend wordt en hij daarna verdwijnt. Zeker eens de moeite om hier dus langs te komen.
Padel aan democratische prijzen . Alleen veld 2 heeft wat last van ongelijkheden en valse botsen
Leuk terras voor naar de tennis te kijlen
Mooie indoor tennis hal, vriendelijke uitbaters.
Leuke sfeer en aangenaam barpersoneel
Vriendelijk en goed bediend.
Lekker frisse Cristallekes !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid