facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport.Yves

Sport.Yves

Info

Welkom bij Sport.Yves, de fitness- en aerobicsclub voor ervaren sporters en ervaren atleten.

Adres: Merchtemsesteenweg 47, 1861 Wolvertem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 022704939
Stad: Wolvertem
Route: Merchtemsesteenweg 47
Postcode: 1861


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Recensies
De eigenaar is top. De prijzen lijken wat duur, maar dat is het wel waard. Veel apparaten. En wanneer je iets niet weet hoe het werkt vraag het dan aan yves, want hij is zeer klantvriendelijk. Top fitness
Zeer vriendelijk, goed begeleiding. Lerares BBB is een topper!
Fitness die blijft uitbreiden, meer dan voldoende materialen, de eigenaars zijn super en altijd bereid te helpen. Er is een aangename sfeer en je kunt echt met iedereen even praten als je moet wachten.
Ruime fitness. Veel toestellen. Ruime openingsuren en vriendelijke uitbaters
Heel vriendelijk en beschikbaar voor info!
Mooi en ruime fitness met goede openingsuren.
Goede begeleiding, en mooie nieuwe machines
Vertaald door Google Mooie sportschool. Zeer ruim, veel apparatuur en de eigenaar is top. Ik beveel het aan. 10/10. Origineel Beautiful gym. Very spacious, lots of equipement and the owner is top-notch. I recomment it. 10/10.
Vertaald door Google Al meer dan 20 jaar train ik de Origineel Plus de 20ans que je m'entraîne la
Vertaald door Google Schitterende moderne fitnessruimte met recente apparatuur en zeer goed onderhouden! Concurrerende prijs voor de diensten inbegrepen in het abonnement. Zeer schone kleedkamer en douches. Adviseren ! Origineel Magnifique salle de fitness moderne avec des appareils récents et très bien entretenu ! Prix compétitif pour les services compris dans l'abonnement. Vestiaire et douches très propre. A conseiller !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid