facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport Vlaanderen Hofstade

Adres: Tervuursesteenweg z/n, 1981 Zemst
Telefoonnummer: +3215618360
Stad: Zemst
Route: Tervuursesteenweg z/n
Postcode: 1981



op zoek naar gerelateerd: Domein Hofstade Openingsuren, Bloso domein Hofstade honden, Speeltuin Hofstade Zemst, Domein Hofstade wandelen, Aquapark zemst, Inkom bloso Hofstade, BMX Hofstade, Sport Vlaanderen sportzomer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bottles & Barrels Bottles & Barrels 3 km Het eerste Bier Festival van Zemst, op 8 augustus 2020!
Feestzalen Amadeus Feestzalen Amadeus 5 km Mooie vernieuwd gezellig cafe met de mogelijkheid om toppenbiljart te spelen. Vriende...
Recensies
Een mooi park met bos, hoogtouwenparcours, strand met speeltuin en een vijver waar je vanalles op kunt doen: zeilen, varen en zelfs een springkastelen parcours in de zomer. Het is ook ideaal om lange wandelingen te maken of gewoon op het strand te zonnen terwijl de kleine zich amuseert. Een perfect plan voor een dagje uit met de kinderen.
Vanaf 15 september kan je langs het strand wandelen en genieten van het ver zicht.
Dankbaar, dat een prachtige vrouw Illy me heeft meegenomen naar het Sportimonium. Ik ben Illy mega dankbaar Een prachtig park, wat zeker in ere mag worden hersteld!!!
Mooie infrastructuur op een mooi domein. Prima om te leren competitie fietsen, gravel, veld of weg.
Zeer mooi en open terreinen. Goede en propere accommodaties. Wij waren er tijdens het bikesoriesfestival!
Van strand gebruik gemaakt. Vooraf reserveren noodzakelijk. Enkel zone 4 is met speeltuin, zone 2 met zomerbar. Switchen mocht omdat er weinig volk was wegens minder weer. Goede organisatie. Voor inwonerz Zemst gratis door invullen van rijksregnr bij reservatie. Vlotte reservering en toegang. Wie niet reserveerde kan aan de inkom van kiosk gebruik maken. 5u plezier met kleinkinderen gegarandeerd.
Mooie en rustige plek. Veel groen, goed onderhouden wandelpaden en grote grasvlaktes. Een ideale plek om even tot rust te komen of sportief bezig te zijn.
Magic place close 2 Mechelen. Goed en makkelijk vanuit Brussel. Genoeg parkeergelegenheid en schitterend stukje natuur met mooie meertjes. Je kunt er zwemmen, vissen, wandelen, zeilen en er is een super leuke hindernisbaan voor bedrijfsuitjes en om met familie en vrienden lekker aktief te zijn! Zeker mooiste plekje in de buurt van Mechelen!
Prachtige rustgevende natuur! Ideaal om je hoofd leeg te maken en te sporten wandelen in de gezonde lucht…
Mooi groot domein met leuke stukken bos om te wandelen met de honden. Tijdens de winter mogen de hondjes op het strand. Ietsje te weinig vuilbakken onderweg. De kantine aan de overkant van het water heeft wel te weinig zitplaatsen op het terras bij goed weer. Maar je kan perfect in het gras onder een boom relaxen. Veel ruimte om te genieten van de natuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid