facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport- En Speelpleinen Bekaf

Sport- En Speelpleinen Bekaf
Adres: Bekaflaan 51, 3200 Aarschot, België
Telefoonnummer: 016 56 49 10
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Aarschot
Route: Bekaflaan
Huisnummer: 51
Postcode: 3200


Openingstijden

maandag: 10:00–19:00
dinsdag: 10:00–19:00
woensdag: 10:00–19:00
donderdag: 10:00–19:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: 10:00–19:00
zondag: 10:00–19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Superleuke speeltuin. Heel fijn dat deze nog gratis is en je maar 2€ kwijt bent voor een drankje. Een wirwar van nieuwe maar vooral oude tuigen. De kinderen zijn daardoor geprikkeld om rond te 'vlinderen' wat fijn is om te zien. Er waren redelijk veel zaken niet toegankelijk vandaag. Heel vriendelijke mensen. 1 sterretje minder aangezien het eigenlijk jammer is dat je geen broodje of croque of hotdog kan eten.
Fijn voor de kinderen en goedkoop, jammer dat het een beetje verouderd is.
Gigantische buitenspeeltuin met talrijke toestellen. Er is superveel variatie schommels, glijbanen, klimmen, draaien, een death ride,... en ook een 'parcours' met fietsjes. Veel keuze voor zowel kleinere als grotere kindjes. Er zijn toestellen van hout, ijzer, plastiek,... Sommige toestellen zijn wel nogal versleten.nnDe cafetaria heeft ook een klein 'soft play' gedeelde voor baby's en peuters met zachte matten en speelhuisjes. Er is ook een kleine binnenspeeltuin genre 'apenkooi' . De cafetaria oogt wel aftands en de toiletten zijn niet echt proper. Er is drank, ijs en snacks zoals chips te verkrijgen.nnEr is ook een groot terras met zicht op het voorste deel van de speeltuin.nnWij komen hier regelmatig met onze intussen 3-jarige dochter. Zeker de moeite!
Voor de kids ultiem speelplezier in de enorme buitenspeeltuin gratis en als het wat slechter weer is ook binnen aan 3€/kind, wat goedkoop is in vergelijking met andere binnenspeeltuinen wel iets kleiner maar toch genoeg voor de kinderen om enkele uurtjes te ravotten. Wel moeten zoeken binnen naar nog een plaatsje om te zitten en jammer dat de kaart beperkter is.nnHandig dat ze met payconiq werken.
Super speeltuin gratis buiten gezellig café groot terras vriendelijk mensen een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid