facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport en Kine

Sport en Kine

Info

Kinesitherapie
Voedingsbegeleiding
Personal training
Coaching



"De naam Sport en Kine staat voor de passie van zaakvoerder Hendrik Bollen voor de bewegende mens. Beide componenten zijn vandaag onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mensen evolueren steeds meer naar een sedentaire levensstijl. Ze hebben minder tijd om te bewegen en zitten vaker, meestal omwille van hun job. Anderzijds zijn er anderen die intensief sporten maar een verkeerde trainingsopbouw hanteren of op een foutief bewegingspatroon beroep doen.​Bij ‘Sport en Kine’ willen we gezondheid, voeding en beweging op een verantwoorde en wetenschappelijke manier ondersteunen en promoten."
Adres: Kouterstraat 11, 3040 Loonbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016906599
Stad: Loonbeek
Route: Kouterstraat 11
Postcode: 3040



op zoek naar gerelateerd: Kinesist Terlanen
Recensies
Ik ben uitermate tevreden over de professionele behandeling en de bijzonder positieve persoonlijke benadering van An-Katrien. Zij was duidelijk zeer ervaren in de behandeling van mijn geopereerde hand Dupuytren maar ook haar enthousiasme maakt elk bezoek plezierig. TOP. Zeer aan te bevelen.
Ik kan deze praktijk ten zeerste aanraden. Ik had serieuze rugpijn/Hernia en dank zij Hendrik zijn goede zorgen en begeleiding ben ik nu pijn vrij! De begeleiding was zeer goed, veel afwisseling in de oefeningen waardoor je gemotiveerd blijft. Je krijgt zelfs een link met een filmpje zodat je de oefeningen thuis nog eens kan bekijken als geheugensteun. Hendrik legt ook goed uit waarvoor je moet oppassen en van waar de problemen komen zodat je weet waarvoor je moet oppassen en wat je best wel of niet doet. Top Kiné, ik kan Hendrik echt ten zeerste aanraden! Bedankt voor de goede zorgen!
Hopelijk komt alles goed
Professionele, vriendelijke en doeltreffende kinesisten! Dank jullie wel!
Heel professioneel erg gedreven en kennis van zaken. Ook prettig doch formeel in de omgang. Je voelt je hier als een broer of zus aan huis. Supervriendelijk.
Super team, na een blessure zeer snel terug op de been.
Hendrick Bollen, zeer goede kine
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid