facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sporenpark

Sporenpark

Info

Sporenpark is een woonzorgcampus in een groene omgeving met zicht op de oude mijnterreinen op wandelafstand van de dorpskern van Beringen-Mijn.



"Sporenpark - Wzc en assistentiewoningen Beringen bestaat uit een woonzorgcentrum en assistentiewoningen vroegere serviceflats en maakt deel uit van de groep Korian."
Adres: Terrilpark 1, 3582 Beringen
Telefoonnummer: +32 (0)11 96 00 30
Stad: Beringen
Route: Terrilpark 1
Postcode: 3582



op zoek naar gerelateerd: Sporenpark - Beringen telefoonnummer, Rusthuizen Beringen, Assistentiewoning Beringen, Havenlaan Beringen, Korian, Ocura Beringen Facebook, Rusthuis Beringen Mijn, Ocura Beringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wat een rotte plek. Niets is correct aan dit wzc. Vanaf covid opgesloten in hun kamer. Alleen. Geen activiteiten en alleen eten op de kamer. Geen personeel. Ze stoppen medicatie uit eigen beslissing en manipuleren om de oudjes van dienst te veranderen. Al de oudgedienden werden reeds vervangen. Behalve de vals aards die meewerken en zonder kennis jobs innemen. Klacht ombudsdienst volgt want sociale dienst spelen ze zelf. Ongelooflijk.
Prachtige cafetaria, supergezellig en een super lieve dame die de mensen bedient.
Ik doe daar stage het is super leuk en heel leuk voor daar de verblijven
Zeer vriendelijk personeel. Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid