facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spoor50

Spoor50
Adres: Statiestraat 93, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 022535597
Stad: Ternat
Route: Statiestraat 93
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 16:00
Dinsdag: 07:00 - 16:00
Woensdag: 07:00 - 14:00
Donderdag: 07:00 - 16:00
Vrijdag: 07:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: PURO Ternat menu, Tropical Beach Ternat, PURO Ternat bestellen, PURO Ternat broodjes, Puro Ternat openingsuren, Broodjeszaak Ternat Assesteenweg, Krokantje Ternat, Brunch Ternat
Recensies
Zoals altijd perfect, heel klantvriendelijk en de broodjes waren van de bovenste beste plank. heb al veel Cappuccino gedronken, maar deze is om je lepeltje mee op te eten. Doe zo voort, goed bezig
Heerlijke broodjes ondanks beperkte kaart maar daarmee dat ze groot en voldoende zijn. Ook dagverse producten en dat merk je aan de smaak. De huisbereide balletjes zijn ook overheerlijk! Enig minpuntje... je moet tijd hebben om aan te schuiven. Ze maken er hun werk van dus duurt het lang op drukke momenten
Prima broodjeszaak maar het kan er wel eens druk zijn en dan verloopt de bediening ietwat stroever. Maar ze maken dat goed door hun kwaliteit, overigens ook zeer lekkere koffie dat ze er hebben.
Lekkerste broodjes en snacks worden met liefde bereid door Elfi en de zaligste koffies door barista Jonathan. Bij deze twee mensen is het steeds gezellig vertoeven! Een echte aanrader!
Broodjes besteld met prepare en augurk + ajuin met mosterd. Brood zelf is lekker maar wat licht belegd. 4 augurkschijfjes rond, niet in lengte en ajuin ook maar povertjes. Daarbovenop 3.95 moeten betalen terwijl martino met anjovis maar 3.70 is?
Top plek voor ontbijt of lunch. De broodjes zijn heerlijk en de nieuwe pokébowls zijn een aanrader! Daarbovenop heb je er altijd een klant vriendelijke bediening. Aanrader!
Het broodje "Italian" smaakte een beetje naar Italiaanse vakantie. Echt Top, zowel accomodatie als broodjes en koffie, wat werd bevestigd door mijn uitgenodigde collega's.
Super vriendelijke bediening, heel lekkere koffie, verse yummie broodjes en koffiekoeken en taart, en en... ik kwijl er nog van : zeker een aanrader, ik ben alvast vaste klant!!
Bestaande broodjeszaak is verhuisd en is nu naast KBC bank. Nieuw, mooi en verzorgde eetplaats. Vriendelijke eigenaars. Perfect gelegen. Ruime keuze aan broodjes. WC heel proper. Veel succes met deze nieuwe zaak.
Superlekkere krokante broodjes met verse producten. Heel klantvriendelijk. De moeite om langs te gaan. Cappuccino net gezet als in Sicilië.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid