facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spontane-Goesting

Spontane-Goesting

Info

Ooit beste café van Vlaanderen als "In de Linde", nu 10 jaar later nieuwe naam, oude concept!



"Bier speciaalzaak. 23 bieren van 't vat"
Adres: Lenniksebaan 159, 1701 Itterbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0497423406
Stad: Itterbeek
Route: Lenniksebaan 159
Postcode: 1701


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 11:00 - 03:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Café Itterbeek
Recensies
Heel leuk café met een enorm aanbod van bieren, waaronder 23 van 't vat, en natuurlijk Stijn, de baas, topkerel. Zeker eens langskomen.
Toffe sfeer, vriendelijke patron, mooie selectie van bieren Service: 5/5
Top... steeds leuk om een biertje te dégusteren bij StijnService: 5/5
Toffe sfeer, vriendelijke uitbater die Stijn.
Een van mijn favoriete café's. Gezellig interieur, een enorme keuze aan bieren op fles en ook op tap! Pool tafel aanwezig alsook een grootscherm voor voetbalwedstrijden. Vriendelijke eigenaars. Mogelijkheid om de frietjes uit de aangelegen frituur in het café te consumeren. Top!
16 lokale bieren en toppers op het vat, goeie spaghetti, gezellig en klantgericht!
Niet voor herhaling. Bier in verkeerd glas. Serveerster die ook achter de bar stond het was niet druk maar wel alleen Continu aan het tokkelen op gsm en geconcentreerd focus weg van de klanten. Daar 5 minuten proberen aandacht te trekken en ik was niet alleen. Regelmatig gaan roken aan de deur en dan nog staan flirten met een klant. Geen aandacht en focus voor de klant . Sorry ,maar daar zien ze mij nooit meer. Hogere eisen stellen aan personeel of je zaak gaat de dieperik in.
Top café met super vriendelijke bediening, we kwamen er terecht tijdens een wandelingtocht van 20 km en waren heel blij dat we daar onze boterhammetjes mochten op eten binnen. En wat een ruime keuze aan plaatselijke biertjes, een aanrader!
Wat een keuze aan bieren van het vat ! Gezellig buiten genieten op het overdekte terras
"Old fashioned" fantastisch café, gewoon een mooie grote selectie van Belgische bieren, goed veel plaats om te zitten en bij te praten en een pooltafel. Goed bereikbaar en aansluitend ook nog een frituur, wat moet een mens meer hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid