facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPOED AZ Nikolaas

Adres: Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 037606000
Stad: Sint-Niklaas



op zoek naar gerelateerd: Spoed Sint-Niklaas, Vitaz spoed Sint-Niklaas, Labo AZ Nikolaas, AZ Nikolaas afspraak maken, AZ Nikolaas pediatrie, AZ Nikolaas artsen, Consultatiegids az nikolaas, Cardiologie AZ Nikolaas
Recensies
Wat een ziekenhuis is me dit ! De spoed dienst en spoed arts zijn een kolder brigade tot en met ! Schoonvader deze ochtend afgehaald met ambulance en mug ,spoed arts stond er op - ondanks onze veelvuldige vraag voor opname in uz Gent - om hem maar st -Niklaas te voeren kwestie dat z’n eigen Vitaz boutique ook goed draait en men verklaart de man daar klinisch dood . Wordt toch door uz Gent opgehaald en daar is men hem nu aan het opereren . Operatie overigens geslaagd en diagnose uz Gent dat de man helemaal niet klinisch dood is. Drie kostbare uren verloren omdat de spoed arts te eng denkend was om hem maar een ziekenhuis te voeren waar men hem wél nog kon helpen. Hier zijn zware fouten gebeurd . Dit passeert niet zomaar , mn advocaat mag er zich op uitleven ! Ik draag voortaan een document bij mij waarin opgenomen staat dat ik nooit in een vitaz ziekenhuis wil/wens/ mag opgenomen worden.
Deze review gaat niet over de dokters en afspraken. Ik ga met zeer grote regelmaat naar het ziekenhuis en kom steeds aangewandeld. Je ziet een bordje over ‘rookvrije omgeving’. Aan de ingang van het ziekenhuis niet ver van dat bord hebben ze een winddichte ruimte gemaakt voor de rokers. Als niet-roker sowieso al niet aantrekkelijk, maar….. het aantal mensen in een uniform van het ziekenhuis of ambulanciers die er staan of zitten te roken is schrijnend. Het strookt ook niet met de boodschap die het ziekenhuis wil uitdragen. En het is een vieze gedachte dat die mensen mij verder gaan helpen, zeker omdat ik er van overtuigd ben dat ze de handjes niet wassen nadien. Kun je geen ‘verstopplaats’ maken voor het rokend personeel?
Wat een spoed afdeling. Het begin ging het redelijk voor uit maar eenmaal na de foto's te hebben genomen 3u moeten wachten op een dokter en die nog dood normaal zegt je mag pijnstillers nemen. En als het niet over is ga maar naar de huisarts. Nog niet eens goed gekeken waar het pijn deed. Op de foto's was er niks te zien. Maar dan ga je toch veder kijken en vragen stellen aan de patiënt. En patiënt wordt gewoon terug naar huis gestuurd met veel pijn.
Maandag om 8u binnengegaan op spoed met ontstoken appendix, heel vriendelijk en snel geholpen door de spoedarts en verpleging! 4u later lag ik al op de operatietafel, ze deden veel moeite om de operatie zo snel mogelijk te laten doorgaan! Na de operatie heel goed verzorgd door de vele verpleegsters en heel goede stagiaires!!! Allemaal heel zorgzaam, lief en geduldig. Ik kom hier zeker nog terug en begrijp niet waar de vele negatieve reacties vandaan komen! Ik ben hier alleszins heel goed geholpen geweest! Bedankt!!!
15 november is mijn man aangereden toen hij met de fiets van het werk naar huis reed door een auto. Elleboog lag open dus naar spoed gereden… toen we daar aankwamen hebben ze alleen de open wonde dichtgenaaid! Hij bleef klagen dat dit ongelofelijk veel pijn deed dus zijn we na 2 weken naar de huisarts gegaan waar op voorschrift een MRI scan genomen zou worden daar was te zien dat de elleboog binnenin stukjes verbrijzeld waren!!!!! Dit is het eerste wat ze zouden moeten doen! Een scan nemen!!!!!! Slecht ziekenhuis!
Deze kliniek is niet eens 1 ster waard. Mijn dochter deze morgen binnengebracht op spoed met hevige buikpijn en bloed braken. Na twee uur wachten kreeg ze een pijnstiller…. En de uitleg van de dokter dat de pijn nu wel een paar uur minder zal zijn en dat ze maar wat luchtig moest eten!!!!! En ze werd wandelen gestuurd!!! Niets onderzoeken of foto’s genomen. Een echte schande is het.
Af te raden!!!!! Zelfs geen 1 ster waard. Je komt er aan om uiteindelijk 3x je verhaal te mogen doen en urenlang te mogen wachten op een dokter, je krijgt een pijnstiller/kalmeerpil en je wordt uiteindelijk naar huis gestuurd! Je wordt niet serieus genomen, tenminste een scan verwacht als je zoveel symptomen aangeeft! Slechtste ziekenhuis in België!!! Je legt je vertrouwen in de dokters en voelt dat je lichaam niet oké is, maar er wordt geen moeite gedaan. Dit zou niet mogen in de zorg!!!! Nooit meer!
14 nov met ons moeder naar de spoeddienst. Ondanks de grote drukte zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen. Wat ons meest opviel was de betrokkenheid van het personeel naar de patienten toe. Deze mensen werken met minimumbezetting en komen handen tekort. Omdat mijn mama zo lang moest blijven werd er trouwens ook nog een plateau met avondeten gebracht door ook weer een heel vriendelijke dame. Bij deze een dikke merci voor de goed zorgen.
Ongelooflijk slechte artsen! Met zieke hoge koorts baby naar huis gestuurd! Ze wilden niet meer dan op COVID RSV en influenza testen, dan is maar viraal en ga maar terug naar uw huisarts zeiden ze zonder iets van geneesmiddelen! Arrogante spoed artsen
Mijn dochter is aan haar keel amandelen geopereerd door dr van de Plas. Helaas kreeg ze na een week complicaties. Op de spoed dienst van ons eigen ziekenhuis bleek dat de amandelen niet volledig waren weggenomen en een bloedvat slecht was dichtgemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid