facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Splendide

"Splendide, 100% Belgisch maatwerkvoor jouw interieurOp zoek naar een keuken of andere interieurinrichting die écht aansluit op jouw noden? Splendide staat voor Belgische kwaliteit op maat. Of het nu gaat over keukens, badkamers, dressings, bureaus, livingmeubels of andere maatkasten, we garanderen steeds unieke en tijdloze creaties."
Adres: Lange Haagstraat 9 , Serskamp 9260, BE
Telefoonnummer: 09 369 30 19
Stad: Serskamp
Route: Lange Haagstraat 9
Postcode: 9260


Recensies
Heel tevreden van de uitstekende service en correcte opvolging door Jean-Marie en Pieter-Jan. Vakmanschap en kwaliteit.
Perfecte dienstverlening, prachtig maatwerk kortom als je een keuken wil voor een mooie prijs en in echte kwaliteit van echte Franse eik moet je bij de echte Belgische keukenmaker zijn, SPLENDIDE. Vader en zoon zorgen voor een droomkeuken van jou keuze. Als er en kleinigheid is die moet verholpen worden staan ze zonder tijdverlies onmiddellijk bij je thuis zonder te moeten wachten of zonder gezeur, kortom een geweldige after service. Van ons een 10 op 10.
Prachtige, unieke keukens en wand en inbouw kasten die hier reeds 3 generaties lang, sinds 1928, gemaakt worden. JM Van Wesepoel is een gepassioneerd meubelmaker die topkwaliteit vervaardigt!
Top afwerking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid