facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Splendid Woningbouw

Splendid Woningbouw

Info

Bouwbedrijf SPLENDID is in de loop der jaren een gerenommeerde naam geworden in de bouwwereld in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Geschiedenis

Wij hebben reeds 35 jaren ervaring in de bouwsector en zijn sinds 1989 officieel erkend onder de naam SPLENDID als geregistreerd aannemersbedrijf. Aan kwaliteit hecht iedereen zeer veel waarde, en aangezien kwaliteit ondeelbaar is, is de basis van iedere SPLENDID woning hoogwaardig en traditioneel gebouwd, en dit steeds aan de beste prijs/kwaliteit verhouding.



"Sleutel op de deur, aannemer of projectontwikkelaar, als u zoekt naar een bouwbedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1989 is Splendid een gevestigde waarde in de Belgische bouwwereld. Uw woondroom realiseren? Dat is ons vak. We zijn een familiebedrijf en hechten veel belang aan klanttevredenheid. Kwaliteit staat op nummer 1 maar even belangrijk voor ons zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.We zijn een gerenommeerd bouwbedrijf actief in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Zorgeloos bouwen in uw unieke stijl? Dan kies je voor bouwen met Splendid. Wij stellen uw persoonlijke bouwadviseur ter beschikking. Hij maakt uw droomwoning concreet en daarna bouwen we het sleutel-op-de-deur."
Adres: Industrieweg 41, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: +32 11 45 82 30
Stad: Paal
Route: Industrieweg 41
Postcode: 3583



op zoek naar gerelateerd: Splendid woningbouw Sint-Truiden, Splendid Sint-Truiden, Woningbouw Waasland, Splendid Mol sluis, Splendid wondelgem, Woningbouw bedrijven, Splendit, Woningbouw België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IR Keukens IR Keukens 1 km Zeker een aanrader .. als je uiteindelijk niks van plan bent. >.< Wij h...
Recensies
Vanaf dag 1 toen wij informatie vroegen om eventueel een bouwproject via hun te starten hadden we een goed gevoel. Zeer professionele mensen die hun vak met veel passie en plezier uitvoeren, ze weten waar ze over praten. Al de afspraken worden zeer vlot gemaakt.
Wij besloten met SPLENDID in zee te gaan. Uiteindeljjk zijn wij tevreden klanten. Het is gewoon belangrijk de stappen tijdens de bouw goed mee op te volgen. Meteen aan te geven als iets niet is zoals het hoort zodat het ook meteen opgelost kan worden... Alles werd ook netjes opgelost. Ook na de voorlopige oplevering werd alles aanvaard en opgelost. Ik had niet het gevoel dat ze de kop in het zand staken. Wij zijn ook wel thuis is de bouw, misschien dat dit een voordeel is om dingen die niet zo goed op te merken.. De prijs ligt wel een stuk hoger dan wanneer je zelf alles in handen neemt en regelt. dit wilden wij deze keer niet, vandaar dat wij voor een 'sleutel op de deur' formule kozen. Ik zou ze dus wel aanraden :-
Regelrecht schandalige firma... we hebben er 15j geleden mee gebouwd en de ene fout na de andere stapelde zich op. Fouten ook waarvoor de zaakvoerder ons wou laten opdraaien... onterechte fakturen, structurele bouwfouten, verkeerde materialen, noem maar op. Ze gaan echt tot het uiterste... ze hebben mij zelfs bij de politie aangegeven dat ik een muur gesloopt zou hebben omdat ik ontevreden was. Wat bleek nadien? Juist ja... je raadt het al...... ook hebben ze zelfs tijdens de bouw mijn auto zwaar beschadigd. Er waren geen getuigen zei de zaakvoerder...dus ge hebt pech... Nadien kreeg ik ook te horen 'denkt ge nu echt dat ik wakker lig van een ontevreden klant meer of minder'... blijf er weg!!
* Slecht bereikbare werfleiding * Te duur * 1 jaar aansprakelijkheid licht verborgen gebreken ipv 10 jaar * Aansprakelijkheid begint te lopen bij voorlopige oplevering ipv definitieve * Betalingsvoorwaarden i.e. de percentages voor de verschillende facturen in de voorlopige aannemingsovereenkomst werden, zonder ons te informeren, in hun voordeel aangepast in de definitieve overeenkomst. * Zand van grondwerken van andere werven van hun, werd op ons perceel gedumpt. * ... Lees de aannemingsovereenkomst maar goed en pas ze ook aan. Allemaal wijzigingen t.o.v. wat er gangbaar is in hun voordeel. Ze doen wat ze contractueel verplicht zijn maar ze zetten het zodanig naar hun hand dat het in feite maar het minimum is. Hun façade laat misschien klantgerichtheid uitschijnen maar zo'n praktijken duidt enkel op winstbejag. U bent gewaarschuwd.
Alles netjes afgewerkt zoals het hoort en zoals je als klant mag verwachten - geen klachten en een zeer klantvriendelijke benadering. De minieme dingen die er fout liepen werden zonder morren gerepareerd, zelfs zonder het te melden. Prima service - supercontent - Marleen en Frank
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Splendid Woningbouw met het openbaar vervoer


Paal Industrieweg 110 meter
32
7
Paal Industrieweg 130 meter
32
7
Paal Zwanenbergstraat 460 meter
32
68
7
Paal Katermeerstraat 460 meter
32
7
Paal Katermeerstraat 470 meter
32
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid