facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spit Paslode Benelux

Spit Paslode Benelux

Info

De officiële Facebookpagina van Spit Paslode Benelux. Stay tuned!
***
La page Facebook officielle de Spit Paslode Benelux. Stay tuned!

Geschiedenis

ITW is een Amerikaanse multinational met wereldwijd zo'n 55.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van ruim 14 miljard Dollar. ITW vertegenwoordigt de merken SPIT®, PASLODE®, DUO-FAST® en HAUBOLD®. Dit zijn bekende namen in de professionele bouwwereld en de vier assortimenten vullen elkaar uitstekend aan. SPIT® is producent van schiethamers, verankeringen, diamantgereedschappen en elektrische gereedschappen en richt zich vooral op bevestigingen op beton en staal. PASLODE, DUO-FAST en HAUBOLD zijn alle drie producent van pneumatische hout-op-hout bevestigingsapparatuur en bevestigingsmiddelen, voor toepassingen in de bouw- en houtindustrie. PASLODE is tevens ook producent van snoerloze Impulse® bevestigingsapparatuur en bevestigingsmaterialen. De combinatie van SPIT, PASLODE, DUO-FAST en HAUBOLD zorgt ervoor dat de bouwvakker een totaaloplossing wordt geboden: voor alle bevestigingen op onder ander hout, kalkzandsteen, staal én beton ligt er een efficiënte oplossing klaar.

Adres:
Stad: Dilbeek



op zoek naar gerelateerd: Spit verdeler, Vertegenwoordiger SPIT, SPIT Paslode NEDERLAND, Spit PASLODE onderdelen, Spit gereedschap, Spit Paslode registratie, Paslode Actie, SPIT PASLODE catalogus
Recensies
Als je belt krijg je steeds een vriendelijke dame aan de lijn Pascal die je steeds bij staat om je zo goed mogelijk te helpen!
Service is beneden al peil. Gekochte machine werkte vanaf het begin al niet naar behoren. Een vervangende machine tijdens reparatie was niet mogelijk. De vertegenwoordiger Cor de Graaf Nederland is of heel slecht in zijn werk of het interesseert hem allemaal niet. Wanneer er een machine verkocht moet worden is die er als de kippen bij maar bij het verlenen van service heb je gewoon pech.
Men probeert fouten correct op te lossen en kan alleen maar gewaardeerd worden. 1 tip: registreer de aangekochte toestellen :
Slechte ervaring en service. Ik raad het niet aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid