facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spinning at Fanatics

Info

Bij spinning in Fanatics ga je in een groep stilstaand fietsen. Al klimmend, al staande en al sprintend werken we gedurende een uurtje stevig aan je conditie, je spieren komen strakker en er wordt een massa aan calorieën verbrand. Ga ervoor!

Adres: drabstraat 172, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 03 449 84 58
Stad: Mortsel
Route: drabstraat 172
Postcode: 2640


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 21:00
Dinsdag: 20:00 - 21:00
Woensdag: 20:00 - 21:00
Donderdag: 20:00 - 21:00
Vrijdag: 20:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Fanatics uurrooster, Fanatics at home, Sport Mortsel, Spinning Antwerpen, Zumba lessen Mortsel, Fitness Edegem, Fanatics student, Fitness Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fanatics Sports Factory Fanatics Sports Factory 0 meter Super leuke en grote sportschool met goede apparaten
Sporthal Den Drab Sporthal Den Drab 507 meter Spelen met de kleinkindjes hier tof en leuk was het…
N'Body Fit N'Body Fit 906 meter Ik kom al jaren bij Basic-Fit in Mortsel, maar deze week 2de keer gesloten zonder op ...
Fitclass Mortsel Fitclass Mortsel 1 km Fitclass Mortsel is er voor iedereen die op zoek is naar efficiënte en verantwoorde l...
Basic Fit Mortsel Basic Fit Mortsel 2 km Zeer tevreden over deze club. Altijd zeer goede service heel clean, bij elke vraag al...
Recensies
Fantastische gym met tal van mogelijkheden. Veel toestellen, halters en baren. Zeer grote ruimtes. Constante CO2 monitoring, ontsmettingsmiddel en doekjes beschikbaar, ruime en propere kleedkamers met douches en afsluitbare lockers. Proper en modern sanitair. Ruim aanbod groepslessen, grote gratis parking en fietsenstalling. Ruime openingsuren. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Naar verluid de grootste gym van vlaanderen.
Super les BodyPump van Elisabeth Technisch onderbouwd en gericht op resultaat. Top Coach
Ruime en propere fitness met verschillende toestellen. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Beste fitness in omstreken!
Goede gym. Spijtig dat de groepslessen verplicht mee in het abonnement zitten. Verder mis ik vooral een sauna. Ideetje?
Zeer vriendelijke personeel ! Hier moet zeker komen
Zeer mooie, verzorgde club met goed fitnessmateriaal. Zowel cardio, als kracht is van goede kwaliteit. Enkel jammer dat de losse gewichten niet hoger gaan dan 40kg. Dit om bepaald cliënteel te weren, maar niet alleen bodybuilders kunnen boven die 40kg heffen.
Onhygiënische omstandigheden die niet veranderden ook niet toen de nieuwe gymzaal open ging. Ik heb hier meermaals mijn opmerkingen over geformuleerd maar dit werd telkens weggewuifd. Ook duur op vlak van prijs/kwaliteit.
Prijzige fitness maar met zeer vriendelijk personeel en een goede begeleiding. Er is veel verschillende apparatuur aanwezig waardoor alles getraind kan worden. Er is ook de mogelijkheid om groep lessen te volgen. Je kan altijd bij het personeel terecht voor raad of hulp.
Vriendelijke uitbaters. Prijs kwaliteit zit perfect en grote parking. Benieuwd naar de nieuwe gebouwen. Spijtig dat er geen sauna is anders had ik een abonnement genomen.
Toffe club, zeer goed nieuw! materiaal. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Mogelijkheid om iets te drinken na het sporten. Prijs kwaliteit zeer sterk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid