facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spicy House

Adres: Chaussée de Louvain 225 Leuvense Steenweg 225 , Saint-Josse-ten-Noode 1210, BE
Telefoonnummer: 0476 28 80 38
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Chaussée de Louvain 225
Huisnummer: Leuvense Steenweg 225
Postcode: 1210


Openingstijden

Maandag: 11:30-14:00
Maandag: 18:00-23:00
Dinsdag: 11:30-14:00
Dinsdag: 18:00-23:00
Woensdag: 11:30-14:00
Woensdag: 18:00-23:00
Donderdag: 11:30-14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rangla Punjab Rangla Punjab 654 meter Heerlijk gegeten, goede keuken en fijne bediening.
Au Chapati Au Chapati 772 meter Zulke aardige mensen, altijd ‘à l’écoute’ en het eten is superlekker en betaalbaar!...
Recensies
Heel gezellige en leuke zaak! Knap interieur :
Zeer mooie lunchbuffet voor 14 €! De voet is lekker! Linzensoep en Naan erg lekker! De kip tandoori was goed gekookt en pittig! De serveerster was behulpzaam. . . Ik zag veel slechte recensies over de service, maar ik moet zeggen dat we een goede ervaring hadden?
Geweldige service, heerlijk eten en eerlijke prijzen maken dit restaurant tot een winnaar. Het eten bij het buffet is altijd vers, continu aangevuld met een glimlach. Altijd een glimlach, vriendelijk en hoffelijk voor het personeel. Hou van deze plaats.
Magie! Met smaak reis je af naar India! Veel smaken! Ik hou van dit kleine restaurant!!! En natuurlijk een aanrader we komen snel terug om de andere gerechten te proeven! Ps. Bedankt voor extra brood
Ik wilde een andere cultuur proberen, daarom heb ik in dit Indiase restaurant geboekt. Ik ben iemand die moeilijk te plezieren is en ik kan je vertellen dat ik heel goed heb gegeten en heel goed ben ontvangen, je voelt je alsof je een familie-universum binnengaat en daarom ontsnapt aan iedereen die grandioze restaurants waar je maar een nummer bent. We proberen het buffet waarin je alles hebt om de Indiase cultuur te proeven, te beginnen met de eigenaar die je de namen van de gerechten geeft en hoe ze worden bereid. Vegetariërs worden zeer goed ontvangen door speciaal voor hen vernieuwde gerechten. Ik kan je alleen maar vertellen om het absoluut en heel goedkoop te proberen. Ik wens ze een goede voortzetting, we komen met plezier terug.
Zeer warm en meertalig welkom. Geweldig smakende authentieke Indiase keuken. We bezochten gisteravond en genoten van een geweldige maaltijd. Spicy House is zeer goed verlicht, extreem schoon en netjes en biedt heerlijk eten voor een geweldige prijs. Absoluut het beste Indiase restaurant in dit deel van Brussel. Sterk aanbevolen !
Welkom en service met een glimlach. de kamer is licht, mooi ingericht, de tafels staan ​​uit elkaar. Aarzel niet om naar binnen te gaan als de kamer vol is, er is een kleine kamer aan de achterkant. Het buffet is beperkt maar gevarieerd 3 vleesgerechten, 1 vis, 3 groenten, 1 rijst en 2 voorgerechten. leuk idee, met de afzonderlijke sauzen kun je voor elke saus het niveau van kruiden kiezen. De serveerschalen zijn klein maar worden regelmatig bijgevuld en alles blijft zeer vers. Het mango-ijs meer een soort sorbet is heerlijk. Enige spijt, 's avonds een beetje duur voor een gezinsmaaltijd ondanks de kinderprijs.
Uitstekend Indiaas restaurant, het buffet is gevarieerd, heerlijk, overvloedig zodra er iets ontbreekt, voorraden worden onmiddellijk aangevraagd - ineens is alles warm :! en het personeel is hoffelijk. Ik beveel dit restaurant zonder aarzeling aan. Om me echt af te vragen waar al die negatieve meningen vandaan komen die, voor de ervaring die ik had, totaal ongegrond zijn ^^"
Zeer goed Indiaas restaurant, ultra schoon en modern met een frisse en nette keuken, de gerechten worden goed geserveerd en allemaal met een grote glimlach en veel vriendelijkheid. De dame die dit etablissement runt is super aardig, aarzel niet om met haar te kletsen om het gerecht te krijgen dat het beste bij je past en dat zal worden gekruid zoals jij het wilt.... Ruime keuze aan à la carte gerechten + lunch- en dinerbuffet. Gemiddelde prijs en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding gezien de kwaliteit van de gerechten Wat anders te zeggen dan => Aan te bevelen zonder enige aarzeling !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid