facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speziale

Speziale

Info

Route Provinciale 25 7340 Colfontaine

065 650 309

Geschiedenis

Route Provinciale 25 7340 Colfontaine

065 650 309

Onze taak

Un vaste choix de produits Artisanaux et de pâtisserie fine
De nombreuses spécialités et gâteaux

Visiter notre site web et visionner nos produits

Producten

Pain, pâtisserie; biscuits, cake,boissons, spécialités



"Boulangerie artisanale, produits confectionnés sur place dans notre atelierSpécialités italienne, produits sans lactose sur demandeDécouvrez notre web store,www.speziale.be et réservez vos produits online"
Adres: Route Provinciale 25 , Wasmes 7340, BE
Telefoonnummer: 065 65 03 09
Stad: Wasmes
Route: Route Provinciale 25
Postcode: 7340


Openingstijden

Maandag: 07:00-18:30
Woensdag: 07:00-18:30
Donderdag: 07:00-18:30
Vrijdag: 07:00-18:30
Zaterdag: 07:00-18:30
Zondag: 07:00-18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fally/Léon Fally/Léon 2 km Vertaald door Google Zoals altijd smaken, versheid en Sympathie. ik raad aan Origin...
Recensies
Eerste keer dat ik hem laat bezorgen en zeker niet de laatste! Ten eerste zijn het brood en de gebakjes heerlijk, de bezorger was super aardig en dit bezorgsysteem is heel praktisch. Reservering gistermiddag gemaakt en levering vanochtend met ultraverse en hoogwaardige producten. Ik raad het aan?
Supersite, bakkerij open vanaf 7u op zondagochtend altijd vers brood, ambachtelijk gebak, ambachtelijk bier, proficiat voor de bazen die aanmoedigen om lokale producten te kopen, Vriendelijke en moedige dame die je heel vroeg in de ochtend verwelkomt.
Deze bakkerij-patisserie presenteert verschillende soorten brood, van boerenbrood tot St Eloi-brood, heerlijke croissants, voortreffelijke chocoladebroodjes en niet te vergeten taarten met duizend smaken, taarten waar je me over zult vertellen. Ik vergat verrukkelijke pizza's, huisgemaakte koekjes en pralines. Eindelijk, wat moet je daar plaatsen .... Maak een omweg, je zult niet teleurgesteld worden. Hmmm!.
Ik stopte om een ​​gebakje te kopen. Ik was zeer verrast door de uitgevoerde transformaties. Ruimte en maat voor de ontvangst van klanten. De broodjes zijn nog goed. Het is open op zondagmiddag. Google Vertaling Ik stop om een ​​bakje te kopen. Ik was erg voirst door de gerealiseerde transformaties. Ruimte en grandeur voor de ontvangst van de klanten. Het gebak is niet goed. Het is geopend op zondagmiddag. Google Vertaling Ik stopte om een ​​gebakje te kopen. Ik was erg verrast door de gemaakte transformaties. Ruimte en grandeur voor de ontvangst van de klanten. Het gebak is nog goed. Het is open op zondagmiddag.
Goede familiebakkerij. Grote keuze aan taarten en gebak op bestelling ideaal voor kinderverjaardagen mogelijkheid tot betalen met bancontact zonder extra kosten zoals vaak elders
Zeer serieuze ambachtelijke, uitstekende en gevarieerde broden en thuisbezorging, wat gemakkelijk is. Test met je ogen dicht.
Een zeer vers gebakje met een ruime keuze en brood voor alle diëten. Geserveerd met een grote glimlach raad ik het iedereen aan. Bedankt
Onberispelijke thuisbezorging, zeer vriendelijke en uiterst vriendelijke persoon, ambachtelijke producten van zeer goede kwaliteit, bakkerij om 100% aan te bevelen.
Niet veel keuzes in gebak, maar goed brood en erg lekker.
Ambachtelijke bakkerij en ik reizen 300 km om zuurdesembrood te halen dat ik voor een maand invries
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid