facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spellenreus

Spellenreus

Info

De grootste in nieuwe en 2dehands gezelschapsspellen.



"De grootste in nieuwe en 2dehands gezelschapsspellen."
Adres: 3012 Wilsele
Telefoonnummer: 016443909
Stad: Wilsele
Postcode: 3012



op zoek naar gerelateerd: Bordspellen verkopen, Oude bordspellen kopen, 2de hands Bordspellen kopen, Bordspellen 2dehands, Gezelschapsspel Lier, Zeldzame bordspellen, Bordspellen winkel Antwerpen, Spellenwinkel België
Recensies
Een spel dat ik nergens gevonden kreeg, was te koop bij Spellenreus. Dus, meteen besteld. Ik zeer blij en uit nieuwsgierigheid de hele webshop bekeken en later op de dag nog een bestelling geplaatst. Vrij snel nadien kreeg ik het voorstel om die 2 bestellingen samen te voegen en werden de leveringskosten van die tweede bestelling terugbetaald. Mijn eerste kennismaking met deze shop waren erg positief, snel geleverd en correcte service. Top !
Groot aanbod voor spelletjes, goed advies gekregen voor spelletjes aangepast aan de leeftijd van onze kinderen. Spelletjes in mooie staat aangekregen! Top service!
Prima materiaal voor een fijn prijsje en een rappe verzending! Prettige ervaring!!
Gewoon super! Een spel gekocht met een flinke korting omdat de doos licht beschadigd zou zijn. Ik heb echt mijn best gedaan, maar heb naast een deukje van hooguit 2 mm niks kunnen vinden! Gewoon nieuw dus. Mooi spel, persoonlijk kaartje erbij en snel verzonden. Ik kijk in de toekomst eerst hier voor ik een spel of uitbreiding koop.
Op zoek naar een origineel idee voor een feest met spellen liefhebbers? Zeker eens bij Spellenreus gaan horen! Spellenreus heeft ons feest op een heel nieuw level gebracht door gezelschapsspellen ter beschikking te stellen om uit te testen en verkoop aan schappelijke prijzen!
Het bestelde item netjes verpakt en compleet ontvangen. Voor een 2e hands ziet het er als nieuw uit.
Een spel 2de hands gekocht, was in perfecte staat en voor een goede prijs. Heel vriendelijke service.
2e hands spel in uitstekende staat, snel geleverd.
Tweedehandsspel gekocht. Nieuwstaat. Keurig en snel.
Supersnel en een persoonlijk bedankje, zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid