facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speedshop Belgium

Speedshop Belgium

Info

All American Cars & Parts

Geschiedenis

SPEEDSHOP BELGIUM, uw vaste waarde voor alles wat met uw Amerikaanse bolide te maken heeft. Bij ons kan U terecht voor bekomen van alle onderdelen en accessoires, het onderhoud en eventuele herstellingen. Ook voor de aankoop van uw Amerikaanse droomwagen, en dit zowel splinternieuw of tweedehands.

Al sinds het begin van de jaren 90 zijn wij actief in de Amerikaanse automotive sector, waardoor wij U onze vakkennis, service en professionalisme kunnen garanderen.

U kan bij ons terecht voor onderhoud in onze gespecialiseerde werkplaats, waar 5 uiterst ervaren vakmensen met veel zorg aan uw voertuig werken. Dit betekent maar liefst 200 werkuren per week “knowhow” en ervaring, en dit reeds sinds vele jaren. Kortom, uw wagen is bij ons in goede handen.

In onze winkel kan U terecht voor alle onderdelen en accessoires voor alle Amerikaanse wagens. Ook voor vele US-wagens van de jaren 50 en daarna, zijn wij uw onderdelenleverancier.
Onze technisch geschoolde medewerkers staan U ook graag te woord bij eventuele technische vragen.
Vraag ook zeker naar onze catalogus.

Bent U op zoek naar UW Amerikaanse droomwagen? Dan bent U bij ons goed terecht!
Onze verkoper helpt U graag verder met de zoektocht naar UW ideale “American Ride”, zodat U kortelings daarna ook kan genieten van alle geneugten van het Amerikaans autorijden.
In onze stock vindt U een uitgebreid gamma aan voertuigen, maar aarzel niet ons te laten weten wat uw voorkeuren zijn. Kort erna bieden wij U de wagen volgens uw wensen aan en dit zowel nieuw als tweedehands.
Heeft U een specifiek type of model op het oog ? Ook op bestelling kunnen wij U zowel nieuw- als 2dehandse US-wagens leveren.



"Gespecialiseerd in Amerikaanse wagens.Verkoop 2dehands wagensOnderhoudVerkoop technische onderdelenZATERDAG OPEN OP AFSPRAAK IN DE VOORMIDDAG 09.00 TOT 12.00 UUR"
Adres: Bettestraat 1 a, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 037891682
Stad: Stekene
Route: Bettestraat 1 a
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: AJ Speedshop, American Cars Geel, Spring Meeting Stekene 2022, USA Car Parts Belgium, Auto onderdelen Stekene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SDS Carparts SDS Carparts 420 meter Prima winkel vooral de bediening van da blond wijveken achter den toog
Garage Pieters Garage Pieters 1 km Heel goede service en vriendelijk onthaal met de nodige corona maatregelen. Zeker aan...
P2cars P2cars 1 km Al gans mijn leven goed behandeld door Chris herald en het ganse team vroeger met hun...
Cars and Parts Cars and Parts 1 km Je word er vriendelijk onthaald. Goede service, en vriendelijk personeel. Ik ben tevr...
Garage Van Mieghem Garage Van Mieghem 4 km Heel vriendelijk geholpen door Vannessa. Man en vrouw in de zaak, je komt het niet va...
Recensies
De specialisten inzake Amerikaanse voertuigen, ze hebbe alle diagnose software voor alle Amerikaanse merken! Altijd correct van prijs!
Zeer goede service, vriendelijk, jaagt je niet op kosten, stelt alternatieven voor. Geeft goed advies. Zoals het hoort
Kan niet zegen slecht , maar hij begint met andere via telefoon
Beste Speedshop klop is uit mijn Chrysler, velen hebben er zich over gebogen maar Speedshopteam heeft het klaar gekregen. Veel dank daarvoor. Superteam!!SuzyService: Autoschade herstellen
Antwoorden en oplossingen voor al je vragen
Geweldige service en ze leveren goed werk
goede en snelle service... hopelijk nu veel en goede km,s
De specialist verkoop, onderhoud en herstelling in het Waasland voor de liefhebber van Amerikaanse auto’s.
Je krijgt goede en vooral eerlijke info als je vragen hebt. Ik ben snel geholpen geweest, binnenkort ga ik terug
2 jaar terug nieuwe auto gekocht. Belogen en bedrogen geweest door deze oplichters. Ze lokken klanten met valse beloftes en sjoemelen op schandalige wijze met aangerekende uren. Mijn zeer slechte ervaringen met deze zaak zijn elders op internet te vinden. Dit is echt een rotte appel die de reputatie van correcte dealers besmeurt! Dikke nul waardig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid