facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speak Out Antwerpen

Speak Out Antwerpen

Info

Een talentontwikkelingstraject voor nieuwstedelijke woordkunstenaars tussen 16 en 25 jaar.



"Speakeasy in the heart of Antwerp. If you can find us, expect drinks made using organic ingredients alongside exquisite barrel-aged cocktails. Limited seating so don't forget to make a reservation online or call us during opening hours."
Adres: Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen
Stad: Antwerp
Route: Maarschalk Gerardstraat 4
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Meetup Antwerp, Expats in Antwerp
Recensies
Enorm leuke setting en super vriendelijke bediening! De cocktails bij Le Souffleur zijn allesbehalve ‘mainstream’, qua smaak maar ook qua presentatie! Helaas houdt mijn vriend eerder van de klassiekers. Het ‘charcuterie’ bordje vond hij wel overheerlijk!
Héérlijk genoten van ons bezoekje aan deze fantastische bar. Klein en super gezellig. Héél vriendelijke barman met zeer veel kennis van zaken en doet zijn job met heel veel liefde dat kan je zeker zien. Wij komen zeker terug.
In een gewone koffiebar, via een oude telefooncel, terecht gekomen in een cocktailbar waar alles aanwezig is. Interieur, sfeer, bediening volgens de regels of beter gezegd etiquette! Met zelfs een vleugje life-music. Lekkere cocktails…. Kortom, een geheime plek die een ontdekking waard is
Derde bezoek, derde keer puur genieten... Beste adresje van 't stad! Aanrader: laat wie er nog niet geweest is op speurtocht gaan, des te verrassender is de 'vondst' van dit pareltje.
Superleuke ambiance op een onverwachte en geheime locatie. Je krijgt te horen waar je moet zijn nadat je hebt gereserveerd. Cocktails zijn geweldig en de bediening super aardig. Aanrader!
Gisteravond hebben mijn vriendin en ik met een reservering wat gedronken bij Le Souffleur. Wat een ervaring! Je drukt op de bel en de magie begint. Een unieke ‘wonder’wereld waar je heel even deel van uit mag maken. De cocktailbar is fantasierijk ingericht en biedt een groot assortiment aan bijzonder goede cocktails. De barman/serveerster waren heel vriendelijk en super gastvrij. Naast de bestelde cocktails krijg je onbeperkt water en popcorn. Je kan hier ook gerechtjes/ borrelplankjes bestellen. Dit hebben wij niet gedaan. Wat wij ook erg netjes vonden is dat €10,- van de eerder betaalde reserveringskosten nu weer van de totaalrekening afgeschreven werden. Kosten van de cocktails waren +/- €15,- per stuk. Wij hebben een meer dan gezellige avond gehad. Een dikke aanrader voor iedereen die zin heeft in een uniek avondprogramma.
Prachtig concept! Sfeervol, heerlijke cocktails en fantastische mensen achter de bar. Een echte aanrader!
Wat een heerlijke beleving. Een gezellige plek, oog voor detail en bovenal unieke cocktails met passie gemaakt en stijlvol geserveerd. We will be back soon!
Door een tip van een kennis langsgeweest, een echte aanrader! Hele lekkere cocktails in een gezellig kader, passend muziekje op de achtergrond… Super plekje! Wij keren zeker nog eens terug!
Heel leuke setting, aangename bediening en heel lekkere cocktails! Jammer dat de 2 uurtjes die je er mag zitten zo voorbij zijn. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Speak Out Antwerpen.

Antwerp auteur

openingstijden, locatie, vervoer. Maarschalk Gerardstraat 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Speak Out Antwerpen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Speak Out Antwerpen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Speak Out Antwerpen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noëlla Elpers Noëlla Elpers 1 km Jeugdauteur (bv. met o.a. met Boekenleeuw bekroonde 'Dolores!' (+12-13 e n volw.) + n...
Poeziekes van -Brandon Poeziekes van -Brandon 2 km Woorden vanuit mijn ziel Zeggen hoe ik de dingen zie Probeer het nog te laten rijmen ...
Ahmet Aytaç Ahmet Aytaç 2 km Yazar Ahmet Aytaç'ın özel sayfasıdır.
Der Blaustrumpf & De Blauwkous Der Blaustrumpf & De Blauwkous 2 km Cultural ambassador for literature, literary translation and writing. Passionate read...
Joel Savage Joel Savage 4 km Online miscellaneous journal, Music, Entertainment, Travel, Tourism and Videos
Seka Dobric Seka Dobric 9 km Seka Dobric is Mrs. Globe Belgium and a famous person in Belgium.
Sasha Denhaene's leesvoer voor de hongerige ziel Sasha Denhaene's leesvoer voor de hongerige ... 12 km Deze pagina is geschikt voor alle leden van het menselijk ras gezegend met kritisch d...
Koszowianka Koszowianka 52 km myśli i słowa to zbiór wierszy...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid