facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sparerib Caffee

Sparerib Caffee

Info

Best place in Ghent to eat quality grilled ribs and other grillades. Very cosy restaurant in the center of Ghent, near by " Het Gravensteen ".

Adres: kraanlei 19, 9000 Gent
Telefoonnummer: 09 233 30 01
Stad: Ghent
Route: kraanlei 19
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:30
Dinsdag: 18:00 - 23:30
Woensdag: 18:00 - 23:30
Donderdag: 18:00 - 23:30
Vrijdag: 18:00 - 23:30
Zaterdag: 18:00 - 23:30
Zondag: 18:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: Amadeus Gent
Recensies
Vriendelijke, wat zeg ik... Super vriendelijke ontvangst en dit al diep in de namiddag EN op een super drukke kerstshopping zondag!!! TOP picon voor z'n prijs, en dit voor het centrum van Gent! Prijs kwaliteit hadden wij geen opmerkingen. Portie, kwaliteit, bijserveren van de extra ribbetjes en snelheid van opdienen waren echt wel goed. De ietwat krappe tafels zijn het enige minpuntje van ons bezoek deze middag aan deze zaak. Hier komen wij zeker nog terug!
De ribbetjes waren nog rauw vanbinnen. We kregen na het te melden nieuwe maar deze waren heel droog. De honing-saus was eigenlijk gewoon honing recht op de gebakken ribbetjes gedaan. Het leek gezellig van de buitenkant, de eerste ruimte is wel gezellig maar we werden in een andere ruimte achter gezet, daar was enkel heel fel tl-licht, geen muziek. Ik voelde me in een of andere ongezellige cafetaria.
De sfeer is ok, en je krijgt voldoende friet salade en een sauzenpalletje. Om de zoveel minuten komen ze ook langs met nieuwe ribs dus 'onbeperkt' is goed geregeld. De ribs zelf zijn alleen ontzettend taai, dus niet lekker. Na de gewone voor de honingspareribs gekozen, ook weer hard en uitgedroogd.
Een paar zaken die ook gespecialiseerd zijn in Spare Ribs , hebben meer bekende namen en door het grote publiek gekend . DIT eetcafé steekt ze allemaal voorbij wat betreft kwaliteit , netheid , bediening ! ! en prijs/kwaliteit . Deze ribben zijn ECHT gegrild en niet op voorhand al beetje gekookt om ze sneller klaar te hebben . Bovendien is er een mooi uitzicht op de Lieve/Leië en de bootjes en aan de overkant ; het Bierhuis aan de waterkant en het ECHTE Druppelkot . Bij goed weer een terras vooraan en eventueel aan de waterkant zeker bij de Gentsche Fieten . Ik rij speciaal 50 km om alleen hier de ribbetjes te komen eten .
45 minuten moeten wachten voor we iets konden bestellen. Taaie ribben met platte diepvries frietjes en een zeer klein bordje salade voor 4 personen. Zeer slechte bediening en zeer onvriendelijk.
Wij werden gastvrij ontvangen en hadden een plaats aan het raam. Lekker eten, kletsen en mensen kijken. De biefstuk en het stoofpotje waren zeer lekker. Vergeet ook de Gentse gruut niet. Dit is zeer lekker bier voor bij de stoofpot. Prima prijs kwaliteit.
Gezellige inrichting in oud pand. Verkeerde biertje werd gebracht. Zeer lekkere ribbetjes maar 1 gerecht bleek niet te kunnen terwijl alles op tafel stond. Uiteindelijk eindigden mijn twee tafelgenoten met 2 verschillende maar smakeloze vegetarische gerechten. Bediening beleefd maar onhartelijk.
Twee sterren voor de sfeerloze kom friet. Daar is dan ook alles mee gezegd. Taaie spareribs, misschien zelfs even gefrituurd. Fantasie loze sausjes, veel sla, weinig smaak... Een inspiratieloos geheel. Zijn de eigenaren bezig met hun zaak of met de sportschool? Hebben ze onderling problemen? Slecht management en ongeïnspireerde bediening. Jammer van de centen.
Zeer vriendelijke en professionele bediening. Spareribs waren ook lekker, beetje te zout, maar bij die met honing viel dat niet op. Leuk ook dat je kan wisselen van soort per portie. Ook heel fijn dat je een uitgebreide keuze hebt naast spareribs. De stoofpot was ook erg lekker, bijvoorbeeld.
Grote ontgoocheling, héél lang wachten op het eten, onze ribbekes kwamen, maar de frietjes en sausen waren ze blijkbaar vergeten..., geen communicatie onderling...slechte dag op het werk ?? Spijtig, kwamen vaak en was altijd in orde.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sparerib Caffee.

Ghent bar & grill

openingstijden, locatie, vervoer. kraanlei 19 ghent barbecuerestaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sparerib Caffee adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sparerib Caffee. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sparerib Caffee delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argenvino Argenvino 234 meter Teleurgesteld in mijn bezoek. Zeker 40 min moeten wachten op onze drank. De man die d...
De Garage De Garage 253 meter Een samenwerking tussen J.E.F., Cafe GOMEZ en Het Moment. Een bar, een BBQ en muziek ...
Sticky Fingers BBQ Sticky Fingers BBQ 390 meter Heel lekker en heel veel eten. Vlees was perfect gebakken. Indien je het niet op krij...
GHENTlemen's BBQ GHENTlemen's BBQ 475 meter De site voor een BBQ met net iets meer...Een blog vol lekkere recepten, handige tips ...
مشويات دهوك Duhok Barbecue مشويات دهوك Duhok Barbecue 475 meter Ze hebben erg lekker eten. Ik bestelde kebab en ze brachten speciaal brood mee met de...
Little Amadeus Little Amadeus 1 km Beste van de 3 restaurants in Gent. Daar zit je tenminste individueel aan een tafel, ...
Kiosko Kiosko 1 km Vriendelijk en spontaan personeel en een vrij gezellige plaats om te zitten, vooral '...
RØK RØK 1 km Zoals altijd super lekker gegeten. Groentjes op de BBQ zijn er zalig.Eten: 5/5
Hünkar Kebab Hünkar Kebab 1 km Ben je in of in de buurt van de Brugsepoort, dan moet je Hunkar Kebab zeker eens prob...
T Kiekekot T Kiekekot 2 km Vertaald door Google Heerlijke Kip! Origineel Delicious chicken!
Bierhuis De Brouwzaele Bierhuis De Brouwzaele 2 km Het lijkt ons dat de uitbater deze titel onwaardig zeer ongelukkig en gefrustreerd is...
The Ribhouse The Ribhouse 2 km Na een dikke teleurstelling 1,5 jaar geleden wou ik The Ribhouse nog eens een kans ge...
BeatmyBurger BeatmyBurger 2 km BeatmyBurger is een jaarlijks culinair event waarbij 30 teams in de strijd gaan voor ...
Le Beach House Le Beach House 3 km Mooie locatie en behoorlijk overzichtelijk voor je kids in de gaten te houden maar hé...
Oostakker Colmar Restaurant Oostakker Colmar Restaurant 5 km Bediening top, voorgerecht top, hadden de suggestie besteld kabeljauw met witte wijns...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid