facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar Wespelaar

Spar Wespelaar

Info

1300 m2 winkelplezier.
ruime versafdelingen.
uitgebreide traiteurafdeling.
geldautomaat.
overdekte parking.

Adres: Dijkstraat 42, 3150 Wespelaar
Telefoonnummer: 016/602161
Stad: Wespelaar
Route: Dijkstraat 42
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 19:30
Dinsdag: 08:30 - 19:30
Woensdag: 08:30 - 19:30
Donderdag: 08:30 - 19:30
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00
Zondag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Spar Wespelaar facebook, Spar openingsuren, Spar folder, Mijn Spar be, Spar consumptiecheques, Spar Elewijt, Spar KOOK
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
‘T Bazareke ‘T Bazareke 951 meter Geweldige speelgoedwinkel. Groot aanbod op relatief kleine oppervlakte, voor alle lee...
Recensies
Ruime, overzichtelijke en aangename winkel. Een grote diversiteit aan producten. Een goed aanbod qua vlees, groenten, bier, etc. De prijzen vallen mee, toch in vgl met andere winkels. Ruime parkeergelegenheid. Zeer vriendelijk personeel. We winkelen hier graag.
Mooie winkel Aangenaam om boodschappen te doen
prachtige winkel, ontzettend veel keuze en dit alles zelf op zondag
Zalig om hier te mogen/ kunnen te gaan winkelen. Heel veel licht en verrassend andere producten dan hier bij ons in Antwerpen, ben grote fan. Als we komen wandelen stoppen we elke keer, de zelf gemaakte verse pizza's zijn heel lekker.
Aan de drukte te zien gaan toch redelijk veel mensen winkelen. Aangename supermarkt
Gisteren vlees gekocht en dezelfde dag gebakken en was gewoon rotslecht.. niet de eerste keer dat we dit voorhebben helaas.. vlees was nog goed tot 24/8 hoe kan het dan op 15 al zo zuur smaken ..
Het aanbod verse klaargemaakte gerechten is absoluut uniek. Dat vind je bijna nergens. En zeer lekker. Zoek je een snelle maaltijd, dan kun je niet beter zijn dan in de Spar van Wespelaar.
De zaligste broodjes ooit, lekker vers en krokant!!
Ik vind het een prima winkel. Als je iets vraagt is iedereen zeer behulpzaam en vriendelijk. En voor mij is dat zeer aangenaam, want ik kom uit West-Vlaanderen. Anita.
Zeer handig betalen met "Scan Pay Go". Met de juiste app kan je jouw producten gewoon scannen met je smartphone en direct betalen. Geen wachttijden meer aan de kassa.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid